Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Michael napísal bestseller, ktorý nevie nikto prečítať: Láme rekordy, VIDEO háčik je vo vnútri

Michael Knowles Zobraziť galériu (2)
Michael Knowles (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí. Američan napísal knihu, ktorá sa stala svetovým bestsellerom. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby v knihe nebolo ani jedno jediné písmeno hlavného textu. Ako sa mu to podarilo?

Kniha s prázdnymi stránkami, ktorej autor je politický konzervatívec, sa stala bestsellerom internetového obchodu Amazon v Spojených štátoch. Podpichuje totiž demokratov.

Kniha má 266 strán a názov Reasons to Vote for Democrats: A Comprehensive Guide (Dôvody prečo voliť demokratov: komplexný sprievodca). Má obsah, názvy jednotlivých kapitol i súpis použitej literatúry, ale okrem toho žiaden iný text, iba prázdne stránky.

Michael napísal bestseller, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

V anotácii knihy sa píše, že ide o "politickú stať, ktorá naisto obstojí v skúške času". Amazon ju ponúka za približne osem dolárov a v piatok ráno bola najlepšie sa predávajúcou knihou tohto internetového predajcu.

Jej autor Michael J. Knowles v televíznom programe Fox News povedal, že keď sa pozrel na "minulosť demokratov a dôvody, prečo ich voliť", pomyslel si, že "bude zrejme najlepšie nechať všetky stránky prázdne".

Viac o téme: DemokratiUSAKniha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu