Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matka pozrela na synčekovu kresbu a zostala zhrozená: FOTO prezrádza jej intímne tajomstvo

Dylan nakreslil mamu taká, aká je Zobraziť galériu (2)
Dylan nakreslil mamu taká, aká je (Zdroj: profimedia.sk)

HARLOW - Mladá mamička ukázala manželovi kresbu svojho syna a ten sa išiel popukať od smiechu. Obrázok totiž odhaľuje intímne tajomstvo jeho ženy, ktoré ju po tom, ako takýmto spôsobom preniklo na svetlo sveta, dostalo do poriadnych rozpakov.

Štvorročný Dylan trávil deň u svojej starej mamy, keď sa rozhodol, že niečo pekné namaľuje. Ono to vlastne až také pekné nebolo, skôr kompromitujúce. Chlapček totiž nakreslil portrét svojej mamy s čudnou vecou v oblasti lona. 

Matka pozrela na synčekovu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď potom priniesol obrázok domov, Kelly sa ho spýtala, čo to je. Myslela si, že je to nejaký pavúk, no syn ju vyviedol z omylu. "To je tvoja veľká šu*ka," zahlásil, čím narážal na ochlpené ohanbie svojej mamy. Tá sa išla prepadnúť od hanby, keď si kresbu pozreli jej príbuzní, ktorí hneď usúdili, že očividne potrebuje vydepilovať. 

Matka pozrela na synčekovu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Myslím, že každému pri pohľade na obrázok musí byť jasné, čo je tá hnedá škvrna. Moja rodina a kamaráti mi povedali, že by som sa mala oholiť. Dylan je občas poriadne drzý a rád sa pred druhými ukazuje," povedala s úsmevom tridsaťosemročná Kelly McAulayová, ktorá popri dvoch deťoch nemá vždy čas na seba. Dodala, že je rada, že to Dylan nenakreslil v škole, inak by sa hanbila čo i len vkročiť. No zároveň sa tak trochu obáva, aké tajomstvo Dylan odhalí nabudúce. 

Viac o téme: Kresba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu