Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska zistila, že niekto používa jej FOTO na internete

Jessica Huntová Zobraziť galériu (3)
Jessica Huntová (Zdroj: Instagram/jesshunt2)

PLYMOUTH - Šok! Slovo, ktoré presne vystihuje pocity mladej ženy. Na zverejnenej fotke videla svoju kuchyňu a svoje telo. Tvár, ktorá bola pripojená k tomuto obrázku, ale bola cudzia. Zdesená a pohoršená ostala pozerať na vlastnú osobu so strašidelnou tvárou.

Jessica Huntová zažila niečo, čo by nechcel nikto. Pri prezeraní si Instagramu narazila na fotku, ktorá jej vyrazila dych. Stála tam ona v krásnych zelených šatách, pri vlastnej kuchynskej linke. Jeden háčik to však malo. Tvár, ktorá bola na obrázku, nepatrila jej. Okamžite pochopila, čo sa udialo. 

Kráska zistila, že niekto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/jesshunt2)

Niekto jej ukradol telo a využil ho. Upravil fotku a vymenil Jessicinu tvár, ako sama povedala, za niečo naozaj strašidelné. Stáva sa to často a mnohí ľudia si týmto zneužitím prešli. Teraz, ako sa zdá prišla na rad krásna mladá dáma. "Ach môj bože. To je moje telo a môj dom ale koho je to tvár?" napísala Jessica ku fotografii.

Kráska zistila, že niekto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Tento prípad nie je ojedinelý. Stáva sa pravidelne, že niekto cudzí ukradne fotku z ktorejkoľvek sociálnej siete, upraví si ju a prezentuje sa ňou. Dôvodom vo väčšine prípadoch je snaha dosiahnuť nejaký románik. Na prvý pohľad je fotografia veľmi presvedčivá, keď sa však pozriete lepšie, zistíte, že nie je všetko s kostolným poriadkom. Jessica zažila vďaka cudzincovi poriadny šok. 

Viac o téme: PodvodSociálna sieť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu