Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO najhoršieho rande vôbec? Martin (28) dal 11 pív, 9 panákov a išlo sa na bowling

Netrafil a ešte aj spadol Zobraziť galériu (2)
Netrafil a ešte aj spadol (Zdroj: YouTube)

BELFAST - Nasledujúce video zachytáva potenciálne jedno z najhorších rande vôbec. Mladíkovi zo Severného Írska zrejme išlo viac o to sa zhovadiť, ako urobiť dobrý dojem na svoju spoločnosť. Paradoxne to ale zafungovalo a dvojica si už dohodla ďalšiu schôdzku.

Dvadsaťosemročný Martin Taylor pozval na rande dievčinu, ktorá sa mu páčila už dlhší čas. No bol zrejme tak nervózny, že sa musel predtým posilniť jedenástimi pivami a deviatimi panákmi Jagera. V takomto stave si to doslova pýtalo katastrofu. 

A tá aj prišla, keď sa dvojica presunula na bowling. Opitý mladík chcel predviesť svoje úžasné hráčske schopnosti, no ukázal pravý opak. Jeho nešikovná technika slečnu vôbec neohúrila, pretože guľu totiž hodil do nesprávnej dráhy. A navyše sa neudržal na nohách a skončil na zemi. Tento moment ju ale aspoň dobre pobavil. 

VIDEO najhoršieho rande vôbec?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Martin si vraj na druhý deň vôbec nepamätal, čo sa stalo. Našiel si len veľkú modrinu na ramene. Čo sa v osudný večer dialo, zistil, až keď sa k nemu dostalo predmetné video, ktoré nakrútila jeho potenciálna priateľka. "Chcel som na ňu urobiť dojem. Povedal som jej, že som kráľ bowlingu, a že moje meno je Marty King Pin. Potom som sa šmykol a spadol na zem. Strašne ju to pobavilo, ani sa ma nespýtala, či mi niečo nie je," povedal mladík denníku Daily Star. Vzhľadom na okolnosti je preto až neuveriteľné, že dievčina sa chce s Martin stretnúť opäť. 

Viac o téme: RandeTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu