Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžer (14) je senzáciou na internete: VIDEO Keď uvidíte, čo robí, budete vystrašení

Pohľad na Ahmeda nie je veľmi príjemný Zobraziť galériu (2)
Pohľad na Ahmeda nie je veľmi príjemný (Zdroj: youtube/Nauman Tasleem)

ISLAMABAD - Ahmed Khan z Pakistanu sa stal internetovou senzáciou po tom, čo zverejnil video, ako si vytlačí oči z jamôk, a to až o jeden centimeter. Tínedžer, ktorý študuje na miestnej škole v Lahore, objavil túto svoju jedinečnú schopnosť iba minulý rok, ale už uvažuje nad zápisom do Guinnessovej knihy rekordov. Jeho talent je však trochu strašidelný.

Caroline (39) ukázala najdlhšie nohy na svete: Mávala z nich mala traumu

Ahmedovi sa vlani podarilo urobiť čosi nezvyčajné. Dotkol sa nejakým spôsobom oka a zrazu mu očná buľva vyskočila. Vtedy si myslel, že si poškodil zrak, ale následne si uvedomil, že k žiadnej zdravotnej ujme nedošlo. A tak sa snažil o to isté aj s druhým okom, až kým sa mu to nepodarilo. Zdalo sa mu to zábavné a po niekoľkých pokusoch s tým už nemal žiadny problém. Video s jeho extrémne vypúlenými očami sa stalo hitom na sociálnych sieťach v Pakistane a dostal sa aj do televíznej šou.

Tínedžer (14) je senzáciou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Nauman Tasleem)

Chlapec je vďaka svojej schopnosti v škole veľmi populárny, hoci sa ho podľa jeho slov niektoré deti boja. Hlavne tie mladšie pred ním utekajú, pretože majú z neho strach. Rovnako sú na tom aj niektoré dievčatá, ktoré si vraj myslia, že by mu mohli oči skutočne vypadnúť.

Ahmed má však teraz iné starosti, ako zaoberať sa obavami svojich rovesníkov, pretože ho upútala možnosť dostať sa do Guinnessovej knihy rekordov, Chce prekonať Kim Goodmanovú z USA, ktorá si dokáže vytlačiť oči z jamôk až o 1,2 cm, ale tínedžer je presvedčený, že ju hravo porazí.

Chlapcov oftalmológ pôvodne chcel, aby s týmto čudným zvykom prestal, ale keď zistil, že to na jeho zdraví nezanecháva žiadne následky, povzbudil ho, aby išiel za svojím cieľom. "Boh mi dal tento talent, takže som si istý, že sa postará aj o moje oči," uviedol podľa portálu MailOnline Ahmed.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu