Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžerka svet prekvapila obrovským talentom: VIDEO piesne, ktorá ju preslávila

Daisy Clarková Zobraziť galériu (2)
Daisy Clarková (Zdroj: Facebook/Daisy Clark)

NEWQUAY - Daisy Clarková je 18-ročná umelkyňa z mesta Newquay, nad ktorej hlasom žasnú domáci Briti aj cudzinci. Jej videá zverejnené na Youtube sú novým hudobným hitom. Aj vy budete musieť uznať, že má táto dievčina zlato v hrdle.

Po tom, ako Daisy Clarková na Youtube zverejnila nahrávku slávnej piesne Hopelessly Devoted To You od Olivie Newton-Johnovej, ktorá zaznela v muzikáli Pomáda, z tínedžerky sa stala uznávaná umelkyňa. Pieseň ju katapultovala na post medzinárodnej hviezdy, píšu zahraničné médiá.

Nad FOTO obéznej baletky (15) ľudia žasnú: Pozrite sa, čo dokáže

Počas niekoľkých týždňov od zverejnenia piesne Daisy oslovili  manažéri nahrávacej spoločnosti Warner Bros a ponúkli jej, aby pieseň nahrala profesionálne. Dnes o nej píšu doma aj v zahraničí, má vlastnú stránku a pred sebou sľubnú muzikantskú dráhu.

Tínedžerka svet prekvapila obrovským
Zobraziť galériu (2)

Daisy je skromná dievčina z malého mesta, ktorá vždy obdivovala nezávislých umelcov prezentujúcich svoj talent na Youtube, ale nikdy si nemyslela, že raz bude ako oni, dokonca ešte slávnejšia.

Mohlo by vás zaujať:
Najzaujímavejší cover na Chandelier: Zelený krásavec to dáva ako pán

Muzikantka priznala, že neuplynul jediný deň, počas ktorého by nespievala. Už ako 13-ročná začala skladať svoje prvé hudobné skladby, inšpirovaná popovými hviezdami Taylor Swift a Ed Sheeran.

Viac o téme: HviezdaYoutubeDaisy Clark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu