Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Ruska (32) chcela dostať kočík s dcérkou do paneláku: Sekunda a takmer zomrela

Olgu zasiahol uvoľnený blok do hlavy
Olgu zasiahol uvoľnený blok do hlavy (Zdroj: profimedia.sk)

PETROHRAD - Šokujúci videozáznam z bezpečnostnej kamery zachytil, ako sa Olga Klintsovová snaží vmanévrovať kočík so svojou malou dcérkou Katjou do panelového domu, keď sa zrazu stane čosi strašidelné. Veľký kamenný obklad sa zrúti rovno na ňu a len o pár centimetrov minie dievčatko. Našťastie, mladá mamička hororovú nehodu prežila, no trvalo dlhých sedem mesiacov kým sa zotavila natoľko, že bude môcť opäť vychovávať svoje dieťa.

Smutný hrdina z autobusu smrti: Telocvikár vynášal deti z ohnivého pekla, potom prišla rana

Olga, ktorá strávila dva mesiace v nemocnici, stále pokračuje v liečbe a fyzioterapii, ale lekári sú optimistickí a budúci mesiac sa bude môcť znovu začať starať o svoju dcérku, ktorá momentálne býva so svojou babičkou v Murmansku.

Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú, ako Olga zabezpečila vchodové dvere činžiaka, nech sa nezatvárajú, zišla dolu po schodíkoch po kočík s dcérkou a chcela ho dostať dnu. Práve v tej chvíli ju však zasiahla do hlavy veľká doska, ktorá chvalabohu, netrafila aj dievčatko. Matka sa okamžite zvalila na chodník a stiahla so sebou aj kočík. Dvaja okoloidúci si však podľa portálu MailOnline uvedomili vážnosť situácie a ponáhľali sa jej na pomoc.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Prípad vyústil do súdneho konania, pri ktorom sudcovia v Petrohrade rozhodli, že šéf bytového združenia Andrej Kazakov (47) je vinný z nedbanlivosti. Polícia uviedla, že obklad bol uvoľnený, ale on neurobil nič, aby ho opravil alebo varoval obyvateľov. Obeti musí vyplatiť náhradu škody vo výške štyroch miliónov rubľov (cca 62-tisíc eur) a okrem toho dostal podmienku na dva roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu