Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Caroline (39) ukázala najdlhšie nohy na svete: Mávala z nich traumu

Caroline Arthurová Zobraziť galériu (3)
Caroline Arthurová (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

MELBOURNE - Caroline Arthurovú z Melbourne by ste na ulici neprehliadli. V porovnaní s bežnými ľuďmi totiž vyzerá ako obor. Dôvodom sú jej nezvyčajne dlhé nohy. Bývalá austrálska modelka si myslí, že by jej meno malo hviezdiť v Guinessovej knihe rekordov.

Nohy Caroline Arthurovej dosahujú dĺžku neuveriteľných 130,81 centimetra a 39-ročná bývalá modelka je presvedčená, že sa môže popýšiť najdlhšími nohami v Austrálii a Amerike. Podľa Guinessovej knihy rekordov má najdlhšie nohy na svete Ruska Svetlana Pankratova s dĺžkou 132 centimetrov. Arthurovej navrhla, aby niekto detailne zmeral a porovnal dĺžku nôh oboch žien, keďže rozdiel v dĺžke je taký malý.

Alexandra ukázala, čo iné ženy zahanbene skrývajú pod šatami: Temná stránka materstva na FOTO

Rekordne dlhé nohy so sebou prinášajú aj starosti – Caroline na seba ťažko zháňa oblečenie. Nohavice sú jej väčšinou prikrátke. Nehovoriac o udivených pohľadoch, keď sa objaví na ulici. Väčšina ľudí jej okrem zvýšenej pozornosti venuje aj obdiv. Našlo sa však aj zopár takých, ktorí na účet nohatej krásky uštedrili nepríjemnú poznámku.

Caroline (39) ukázala najdlhšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Ako rozpačitá tínedžerka sa Caroline snažila výšku a dlhé nohy skryť oblečením. Vôbec sa necítila byť atraktívna, no keď ju v 15 rokoch označili za modelingový talent, dodalo jej to sebadôveru.

Caroline (39) ukázala najdlhšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Po kom impozantnú výšku Caroline zdedila, netuší. Jej mama je relatívne nízka žena a ani vlastné deti Caroline do výšky svojej mamy zatiaľ nedorástli. Bývalá modelka je dokonca vyššia ako jej manžel. „Nikdy som nemal slabosť pre vysoké ženy, ale pre Caroline áno,“ komentoval.

Viac o téme: RekordNajdlhšie nohy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu