Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievča našlo v obchode svoju dvojníčku: To, čo sa potom odohralo na internete, nečakalo ani vo sne

Dievčatá sú takmer na nerozoznanie. Zobraziť galériu (3)
Dievčatá sú takmer na nerozoznanie. (Zdroj: Twitter/SANTAna)

LONDÝN - Zvykne sa hovoriť, že každý má niekde na svete svojho dvojníka, ale väčšina ľudí považuje túto teóriu iba za výmysel. Je preto oveľa šokujúcejšie, keď zistíte, že človek, ktorého ste náhodou zbadali len tak niekde na ulici, sa vám naozaj podobá ako vajce vajcu. Takýto zážitok má za sebou aj jedna tínedžerka, ktorá našla svoju dokonalú "dablérku", a to nie je všetko.

Brunetka (27) utratila 22-tisíc za obrovskú hlúposť: Teraz plače, som chorá, zničila som si život

Nie je to niečo, čo sa stáva každý deň, aby ľudia objavili svojho dvojníka, takže sa s takouto vzrušujúcou skutočnosťou radi svojmu okoliu pochvália. Tak ako istá tínedžerka, ktorá bola ohromená tým, keď v septembri minulého roka v nákupnom stredisku spoznala dievča, ktoré vyzeralo presne ako ona.

Dvojica sa podľa portálu mirror.co.uk spolu vyfotografovala a 17-ročná tínedžerka dôkaz potom zverejnila na svojom účte na Twitteri. Záberu sa dalo veľkej publicity a získal okolo 41-tisíc lajkov. Tu sa však príbeh so záhadnou dvojníčkou neskončil.

Dievča našlo v obchode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/SANTAna)

Ľudia autorke začali posielať snímky iných žien, ktoré sa na ňu podobajú a zdá sa, že ich existuje pomerne veľa. Jeden človek dokonca vytvoril zo všetkých podôb koláž a ďalší navrhol, že by mali dievčatá vytvoriť spoločný kult.

Dievča našlo v obchode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/SANTAna)

Viac o téme: Dvojníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu