Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčina z rande odišla na záchod: Krutý dôvod, prečo sa už nevrátila

Ronoo zažil na rande sklamanie
Ronoo zažil na rande sklamanie (Zdroj: Twitter)

HOUSTON - Rande istého mladíka z amerického Texasu vôbec nevyšlo podľa jeho predstáv. Dievčina sa síce dostavila, no potom sa nenápadne vytratila domov. Dôvod svojho konania chlapcovi neskôr vysvetlila. Ten ostal poriadne zarazený a prirodzene aj veľmi sklamaný.

Američan s prezývkou Ronoo sa vybral na rande naslepo. S dotyčnou slečnou zašli do kina na nové pokračovanie Hviezdnych vojen. Asi v polovici premietania sa dievčina zdvihla s tým, že musí ísť na toaletu. No už sa viac nevrátila. Mladíkovi neskôr poslala správu, v ktorej mu to všetko vysvetlila. A zároveň ešte prisypala viac soli do rany. Vraj pre ňu totiž nebol dostatočne atraktívny. 

Dievčina z rande odišla
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

"Ahoj, prepáč za to, čo som ti urobila. Ale fakt som si myslela, že vyzeráš inak. Tak, ako na fotke na Twitteri. Viem, že ma za to teraz asi znenávidíš a aj si to zaslúžim, ale ja chcem byť jednoducho s niekým, kto vyzerá lepšie. Si dobrý chalan a máš dobré srdce. Som si istá, že to nejaká baba ocení," stálo v esemeske. 

Hoci Ronooa tieto slová sklamali, nejde sa kvôli tomu zblázniť. "Mala na to svoje dôvody. Neobesím sa teraz kvôli tomu," napísal. Snáď teda nájde čoskoro slečnu, ktorá ocení jeho dobré srdce. 

Viac o téme: RandeTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu