Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOP virál v histórii internetu: Otec iba rozposlal VIDEOpozvánku na dcérinu narodeninovú oslavu

Crescencio Ibarra s manželkou a dcérou Zobraziť galériu (4)
Crescencio Ibarra s manželkou a dcérou (Zdroj: Twitter, FB)

MEXIKO - Do mexickej dediny La Joya budú vyslané policajné posily, aby 26. decembra strážili oslavu 15. narodenín miestneho dievčaťa. Znie to ako trochu prehnaná reakcia, ale potom, čo sa bežná pozvánka začala ako lavína šíriť po internete, už potvrdilo účasť 1,2 milióna ľudí, napísal spravodajský server BBC News.

Češka (16) zvolala cez Facebook párty: Po nej si mohla trieskať hlavu o stenu!

Pozvanie na párty, na ktorej budú hrať miestne kapely, bude sa podávať občerstvenie a pobežia sa konské dostihy, nakrútil ako video Crescencio Ibarra, a vyhlásil v ňom, že "všetci sú srdečne vítaní" na oslave 15. narodenín jeho dcéry Rubí. Pozvánku potom umiestnil na facebook, aby sa o nej dozvedeli všetci ich susedia a priatelia.

TOP virál v histórii
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter, FB)

Pätnáste narodeniny dievčat predstavujú pre Mexičanov veľkú udalosť, pretože sú vnímané ako prelom medzi detstvom a dospelosťou. Nákladné oslavy so živými kapelami nie sú nijako výnimočné, dievčatá pri nich majú oblečené bohato naberané a zdobené šaty, vo vlasoch slávnostné čelenky a sú "kráľovnami dňa".

Nie je však jasné, prečo práve toto pozvanie zaujalo užívateľov internetu natoľko, že sa začalo bleskovo šíriť, nazbieralo viac než 800-tisíc zdieľaní a vynieslo bezpočet imitácii, vtipov a poznámok.

TOP virál v histórii
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter, FB)

TOP virál v histórii
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter, FB)

Ibarra v rozhovore pre mexickú televíziu uviedol, že nemá najmenšie tušenie, čo upútalo pozornosť verejnosti. "Chceli sme pozvať len ľudí z okolia, to je celé," povedal, ale dodal, že jeho slovo platí a nikoho nemieni odmietnuť. Oslava sa bude konať na poli za dedinou, ktorá leží v štáte San Luis Potosí.

 

Viac o téme: OslavaViral
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu