Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Ukrajinská sudkyňa to prehnala s mejkapom: Internet sa smeje, vyzerá ako...

Alla Bandura
Alla Bandura (Zdroj: Twitter/@MitryKhitry)

KYJEV - Ukrajinská sudkyňa Alla Bandura sa stala terčom internetových vtipov po tom, čo na sociálnych sieťach rozšírila jej fotografia s desivým mejkapom na tvári. Na jednej koláži ju dokonca prirovnali k zápornej postave z Disneyho rozprávky o Malej morskej víle.

Školáci uverili podarenému vtipu na internete: Unikli maturitné témy!

Čarodejnica Uršula je napoly človek, napoly chobotnica, ale jej výzor vraj nápadne pripomína líčenie sudkyne Bandury - výrazný červený rúž, dramatický očný mejkap, biely púder a čierno-biele vlasy.

Zatiaľ čo čarodejnicu v rozprávke zabil statočný princ Erik, sudkyňa podľa portálu MailOnline skutočne prežila pokus o atentát. V roku 2006 ju dvaja neznámi útočníci 12-krát bodli, no nepodarilo sa im ju zabiť.

Alla Bandura pracuje ako sudkyňa v Rivnenskej oblasti na severe Ukrajiny, no niektorí kritici sa z nej teraz smejú, že skôr by sa hodila za člena hudobnej skupiny Kiss, známej svojím líčením.

Internetoví užívatelia si na nej síce zgustli, ale niektorí hovoria, že jediné čo jej chýba, je nájsť si druhého stylistu a navyše je nespravodlivé posudzovať ju iba podľa vzhľadu. Ľudia by mali byť viac ohľaduplní.

Mohlo by vás zaujať:
Hotová zmenáreň: Z typickej dôchodkyne sa v priebehu pár minút stala dáma

Tieto názory však narážajú na škodoradosť iných, ktorí tvrdia, že Ukrajina je slobodná krajina, v ktorej sa môžu ľudia smiať na jej fotografii, koľko sa im len ráči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu