Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tínedžerka tvrdí, že otehotnela s Ježišom: Čoskoro porodím a potom padne všetkým sánka!

Haley naozaj vyzerá ako tehotná Zobraziť galériu (3)
Haley naozaj vyzerá ako tehotná (Zdroj: Youtube/The Dr. Phil Show)

NEW YORK - Americká tínedžerka tvrdí, že je tehotná a čoskoro by mala porodiť. Svoje dieťa vraj splodila so samotným Ježišom. Nikto jej túto rozprávku neverí, no údajná nastávajúca matka, ktorá má byť v deviatom mesiaci, trvá na tom, že pravda je na jej strane.

Devätnásťročná Haley šokovala celú Americku, keď vyhlásila, že čaká dieťa s Božím synom. Na prvý pohľad to naozaj vyzerá tak, že je v požehnanom stave, pretože má typické okrúhle tehotenské bruško a za posledné mesiace pribrala trinásť kíl. Podstúpila množsto vyšetrení, ktoré však prekvapivo žiadne tehotenstvo nepreukázali. Napriek tomu tínedžerka trvá na tom, že čoskoro porodí potomka samotnému Kristovi. 

Tínedžerka tvrdí, že otehotnela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/The Dr. Phil Show)

Haley prirodzene nikto neverí, ani jej najbližšia rodina. Jej matka Kristi ju nazvala "chronickou klamárkou, ktorá hovorí samé bludy". "Keď mi prvýkrát povedala, že je tehotná s Ježišom, pomyslela som si, že úplne zošalela," povedala. Jej dcéra si ale negatívne reakcie svojich príbuzných nevšíma. Nedávno bola hosťom v talkšou Dr Phil, v ktorej vyhlásila: "Moja rodina, priatelia a dokonca ani pastori v kostole neveria tomu, že som naozaj tehotná. Ale ja viem, že som počala dieťa s Ježišom."

Tínedžerka tvrdí, že otehotnela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/The Dr. Phil Show)

Dievčina vraj cíti pohyby dieťatka, ktoré majú dokazovať jej tvrdenia. Raz ju malo bábätko kopnúť v spodnej časti brucha a pod pupkom údajne cíti jeho hlavičku. Či má pravdu, sa ukáže až vtedy, keď a či vôbec porodí. 

Kristi teraz prosí známeho televízneho doktora o pomoc. Veľmi sa o totiž Haley, ktorá trpí paranoidnou schizofréniou, bojí. Preto bude podľa nej najlepšie predstierať, že dcéra je naozaj tehotná, aby sa vyhla prípadnému konfliktu. Tá má už čoskoro podstúpiť vyšetrenie ultrazvukom, ktoré konečne, raz a navždy, odhalí pravdu. 

Viac o téme: JežišTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu