Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otvárací plagát k novej predajni potravín ľudí poriadne zmiatol: FOTO Ako to ten Lidl myslí?!

Ako to vlastne mysleli?!
Ako to vlastne mysleli?! (Zdroj: Reddit/silverfernz)

WARRINGTON - Otvorenie novej predajne vždy sprevádza aj istá dávka napätia a chaosu. No omyl, ktorý sa vo Warringtone podarilo niekomu z prípravného tímu urobiť na plagáte, bil do očí. Ľudia okolo plagátu zmätene chodili a nechápali.

Keď niekde otvoria novú predajňu, ľudia sa hneď prvý deň nahrnú dnu s nákupnými košíkmi a snažia sa uchmatnúť ten najlepší a zároveň najlacnejší produkt. Rodinný nákup sa potom končí dlhým čakaním v rade pred pokladňou. A práve vtedy si predajcovia mädlia ruky, pretože otvorenie prebehlo tak, ako má.

Výsledky kontrol potravín šokujú: Špina, plesnivé mäso a mŕtve potkany! Kto skončil najhoršie?

Nová predajňa potravín vo Warringtone, sľubujúca vždy čerstvé produkty, by mala byť otvorená... Kedy by mala byť otvorená? To bola otázka, ktorú si kládli ľudia bezducho zízajúci na plagát, ktorého fotografiu ktosi zverejnil na sociálnej sieti Reddit. Grafici alebo marketéri zrejme urobili chybu v dátume – alebo len chceli na otvorenie ešte viac upozorniť.

Na plagát namiesto „third“, teda „3rd“ (tretieho), omylom napísali 3th. Ľudia si ťukali na čelo, čo by to mohlo znamenať. Takýto tvar písania dátumu totiž v angličtine nepoznajú a ľudia museli do premýšľania zapojiť aj dávku kreativity, aby si dátum vysvetlili správne. A možno to bol len kostrbatý marketingový ťah – takto si dátum otvorenia dozaista lepšie zapamätajú. 

Otvárací plagát k novej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Reddit/silverfernz)

Viac o téme: OtvorenieLidlPlagát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu