Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Keď už je povinné, tak nech je aspoň výhodnejšie

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Nehodilo by sa vám tento rok výhodnejšie povinné zmluvné poistenie? Práve teraz máte ideálnu šancu zmeniť svoje PZP a získať výhody, ktoré majiteľom motorových vozidiel, vrátane motocyklov a štvorkoliek, poskytuje Wüstenrot poisťovňa. Nie je totiž poistenie ako poistenie.

Jednoducho, rýchlo a výhodne, kedykoľvek, 24 hodín denne, je možné priamo z pohodlia domova uzavrieť  PZP a zaplatiť poistné online na stránke www.wuestenrot.sk. Jeho využívanie v praxi stúpa a v kombinácii s  možnosťou okamžitého zaplatenia poistného kartou je uzavretie poistenia naozaj rýchle. PZP je zákonná povinnosť každého držiteľa auta či motocykla. Ide o poistenie zodpovednosti za škodu na zdraví, živote a majetku spôsobenú niekomu inému prevádzkou vášho vozidla. PZP je povinné a užitočné zároveň. Vo Wüstenrot poisťovni závisí výška poistného len od výkonu motora (kW) a veku držiteľa motorového vozidla (≤ 25 rokov alebo viac). Získať môžete aj atraktívne vernostné zľavy až do 20 % a bonus 5 % pre klientov bez poistnej udalosti. K dispozícii sú aj rôzne pripoistenia: úrazové pre vodiča a cestujúcich, právnej ochrany (vrátane nonstop linky právneho poradenstva) alebo pripoistenie skiel motorového vozidla. Sú užitočné a cenovo výhodnejšie ako samostatný produkt. Vo Wüstenrot poisťovni získate zdarma aj rozsiahle asistenčné služby – prospešnú pomoc v krízovej situácii, napríklad v prípade poruchy, dopravnej nehody, krádeže vozidla, strate kľúčov, zámene paliva v nádrži, defekte pneumatiky a podobne. Rýchla pomoc či rada vám môže prísť vhod na cestách i necestách. (Poznámka: nezabudnite však, že PZP sa nevzťahuje na škodu, ktorú utrpel držiteľ vozidla, ktorým bola škoda spôsobená; preto je dobré mať aj havarijné poistenie KASKO. Bližšie informácie získate na webovej stránke alebo na ktoromkoľvek obchodnom zastúpení Wüstenrot poisťovne.)

Povinné zmluvné poistenie má byť automatické pre každého držiteľa motorového vozidla. Jazdiť bez neho sa naozaj neoplatí. Pokuta hrozí až do výšky 3 300 eur a v prípade dopravnej nehody môže poisťovňa od vás žiadať preplatenie škody. Predíďte tomu, uzatvorte si včas výhodné PZP. Autopoistenie iného druhu, ako spomínané havarijné poistenie KASKO, je už na individuálnom rozhodnutí – či si radšej zabezpečíte poistnú ochranu, alebo ste ochotní prípadnú náhradu škody zaplatiť z vlastného vrecka. Risk neznamená vždy zisk. Na cestách sa neoplatí riskovať. K nehode môže dôjsť v sekunde. Eliminujte včas možné finančné straty. Poistenie rozhodne patrí k tým lepším investíciám v živote. Chráňte seba i svojho „partnera“ na cestách.

Kontakt: *6060 (0850 60 60 60), www.wuestenrot.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu