Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík slušne odmietol ďalšie rande, nasledoval šok: Slečna to nezvládla, drsný ROZHOVOR

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Nie každý dokáže prijať odmietnutie. Druhá strana, ktorá nedisponuje pochopením, môže zareagovať bláznivo. Do tejto situácie sa dostal aj muž, ktorý spoznal pravé "ja" svojej vyvolenej vďaka absolútnej banalite.

Nepríjemné chvíle zažil muž, ktorý nechcene a neúmyselne urazil ženu tým, že slušne odmietol jej návrh na rande. Toto rozhodnutie spustilo poriadne ostrú výmenu slov. Užívateľ sociálnej siete Reddit AustinSuperSaiyan zverejnil konverzáciu, ktorá prebehla medzi ním a dotyčnou slečnou s urazeným egom. Mladíka sa spýtala, či sa s ňou chce ešte stretnúť, no ten jej slušne odpovedal, že v jeho živote sa toho teraz deje a nehľadá nič vážne, ale že môžu ostať priateľmi. 

Mladík slušne odmietol ďalšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur.com)

Mladík slušne odmietol ďalšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur.com)

Dievčinu to zjavne veľmi rozčúlilo. "Si nejaký pripečený. Môžeš byť rád, že som ťa vôbec zavolala von," odpísala. Chlapíkovi táto neprimeraná reakcia stačila a požiadal ju, aby sa mu už viac neozývala. "Ty prasa! Choď sa zabiť!", znela jej odpoveď. 

Austin má teda očividne šťastie, pretože unikol šialenej osobe v najvhodnejší čas. Ako priznal, urážky ho veľmi prekvapili. "Bola úplne normálna, až do okamihu odmietnutia." Toto bizarné šialené správanie iba dokazuje, že  niektorí ľudia vedia svoju skutočnú povahu skrývať naozaj dokonale. 

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu