Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Milenec (†45) si užíval zvrátenú rozkoš: Prostitútka (29) odišla z izby, nastalo desivé odhalenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

VIEDEŇ - Prostitútka (29) z Viedne lieta v poriadnych problémoch. Najstaršie remeslo ju bude stáť poriadne veľa. Čelí obvineniu z úmyselného vážneho ublíženia na zdraví s následkom smrti. Jej 45-ročného klienta totiž našli bez známok života obeseného v hotelovej izbe po sadomasochistických radovánkach.

Právnik Martin Mahrer uviedol, že žena nemala v úmysle muža vystaviť nebezpečenstvu, ani smrti. Prostitútka je vyučenou kaderníčkou, ako domina začala pracovať v marci 2015, keď mala nedostatok peňazí. Svoje služby ponúkala na internete, na sadomasochistických fórach. Mahrer povedal, že obeť mala obojok, dostala sa do bezvedomia a potom zomrela.


Prečítajte si aj:

Žena (29) má veľký problém: Sex potrebuje 10-krát denne, prišla o priateľov aj prácu


Muž sa s dominou zoznámil vlani v septembri. Počas sérii stretnutí s ňou diskutoval o svojich túžbach. Obžaloba tvrdí, že chcel experimentovať s pocitom rozkoše vedúcej k bezvedomiu. Prenajal hotelovú izbu v noci 12. septembra. K oblečeniu si pripol lano so slučkou, ktoré bolo upevnené na železnom držiaku o stenu. Povedal žene, aby mu dala slučku okolo krku a vytiahla ho. Predtým jej ešte podal list, v ktorom uviedol, že prijíma "plnú zodpovednosť za všetky riziká a prípadné následné ujmy na zdraví" a že si je vedomý toho, že jeho fetiš by mohol viesť k smrti.

Tragédia na druhý pokus

Vtedy ale k tragédii nedošlo, pretože muž prostitútke neskôr napísal, že bol vyrušený jej krásou. Dohodli sa, že nasledujúcu noc to skúsia opäť. Situáciu zopakovali, no okolo hlavy a úst si muž dal navyše pásku. Keď už došlo k sadomasochistickej scéne, žena lano potiahla. Obhajca tvrdí, že lano nebolo príliš tesné a že je pružnejšie ako horolezecké.

Podľa žalovanej, muž zodvihol zo zeme kolená, pričom celou váhou visel krkom na lane. Stratil vedomie a ona následne lano pustila. Priznala, že mu ho z krku nedala dole, len odišla z izby. Na súde uviedla, že po hodine a pol sa začala cítiť nesvoja a napísala mužovi sms-ku s otázkou, či je všetko v poriadku. Keď neodpovedal, vrátila sa do hotela a zaklopal na dvere. Keď neotvoril, išla na recepciu. "Či je mŕtvy, zistíme zajtra," odpovedali prostitútke podľa jej slov na recepcii.

Ako informuje thelocal.at, žena išla na policajnú stanicu a povedala im, čo sa stalo. Policajti otvorili dvere do hotelovej izby krátko po polnoci a objavili už len bezvládne telo. Podľa pitevnej správy muž zomrel pre nedostačné okysličenie mozgu v dôsledku škrtenia. V prípade, že žene vinu dokážu, hrozí jej trest odňatia slobody na 5 až 15 rokov.

 

Viac o téme: ProstitútkaSúd Viedeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu