Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najlepší letný job na svete? Kráske (21) platili za párty na jachtách s deťmi superboháčov

Ella Crockettová Zobraziť galériu (3)
Ella Crockettová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá anglická študentka mala obrovské šťastie, že si našla na leto brigádu svojich snov. Odletela do Spojených štátov, kde je platili za to, že celé leto trávila na párty. Ako je to možné? Ella Crockettová totiž získala prácu vyslankyne módnej značky Jack Wills, ktorú takýmto spôsobom promovala medzi deťmi bohatých Američanov.

Veľký hit na internete: Kráska prišla na to, ako bojovať s výtlkmi na cestách na FOTO!

Ella, ktorá študuje na univerzite v Newcastli, si dala na chvíľku prestávku od školy a zakotvila na ostrove Nantucket na východnom pobreží USA. "Bolo to na 100 percent najlepšie leto v mojom živote," povedala pre thesun.co.uk pekná blondínka.

Najlepší letný job na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jednou z jej hlavných úloh bolo podieľať sa na organizovaní párty na jachte. Na palube mali po celý deň DJ-a a nechýbala ani večera pri západe slnka. Počas svojho pobytu sa stretla aj s ďalšími promotérmi, s ktorými vypili veľa šampanského, a to všetko v rámci náplne práce.

Najlepší letný job na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Každý pondelok sa navyše na ostrove usporadúvala obrovská párty, na ktorú chcel prísť každý. Ella však tvrdí, že to nebolo všetko také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá, ale išlo naozaj o ťažkú prácu. Na druhej strane si zase užila veľa zábavy.  "Bolo to zamestnanie na 24 hodín denne, sedem dní v týždni, ale milovala som ho, takže som to nevnímala ako prácu," dodala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu