Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Akcie sú dobré, ale trvale nízke ceny v Hornbachu ešte lepšie

Hornbach
Hornbach

Výhodné ceny iba v pondelky, stredy a 29. februára? Akčné ponuky prichádzajú a odchádzajú, no v Hornbachu môžete výhodne nakúpiť kedykoľvek. Zajtra, pozajtra, ale pokojne aj za jeden alebo štvrť roka. Filozofiou spoločnosti sú totiž trvale najnižšie ceny, vďaka čomu zaplatíte za svoj nákup vždy menej než v konkurenčných obchodoch.

Kto dáva zľavy, ten si musel niečo pripočítať

Človek dnes všade počuje „lacné“, „akcia“, „ušetríte“ a na žltých cenovkách na neho v predajniach vyskakujú najrôznejšie typy zliav, no tí skúsení veľmi dobre vedia, že takéto „výhodné“ ponuky sú rýchlo preč. Väčšinou platí, že kto dáva zľavy, ten si predtým určite niečo k cene prihodil, alebo si to vykompenzuje na iných produktoch. Ak si teda nakúpite jeden výrobok v zľave, neznamená to, že zvyšných desať iných artiklov dostanete s rovnakou akciou. Výnimkou sú predajne Hornbach, kde si dali za úlohu byť cenovo výhodní stále. Či ide o krízu, dobré alebo zlé časy, v týchto marketoch nájdete garanciu najnižšej ceny trvale. Pritom lacný nákup nie je limitovaný množstvom, rozmermi či vyhotovením. Dokonca nepotrebujete zbierať žiadne bonusové body, či vernostné prémie. Cena je za každých okolností nízka.

Výhodne 365 dní v roku

Rozhodli ste sa vyrobiť záhradný nábytok na leto, no je len február a potrebné komponenty neviete kúpiť za zľavnené ceny? Aby ste mohli odštartovať prácu na svojom projekte, už nemusíte čakať na mimoriadne ponuky. V predajniach Hornbach nájdete produkty za výhodné ceny po celý rok. Za dobré ceny tak môžete nakúpiť vždy, nemusíte čakať na akčné obdobie a môžete sa pustiť do práce hneď.

Ceny konkurencie neustále v hľadáčiku

Garantovanie najnižších cien nie je len lacná fráza. Spoločnosť Hornbach porovnáva hodnotu svojich produktov s konkurenciou každý deň. Ak je vysokotlakový čistič v inej predajni lacnejší, automaticky sa zníži jeho cena aj v hobby marketoch Hornbach. Pri 120 000 výrobkoch v ponuke sa môže vyskytnúť situácia, kedy zamestnanci neustrážia cenu každého produktu. V prípade, že objavíte totožnú uhlovú brúsku u konkurenčnej spoločnosti za lepšiu cenu, Hornbach vám ponúkne rovnakú cenu a navyše so zľavou 10 percent. Rovnaká garancia platí aj pre akčné a reklamné ceny konkurencie. Vylúčené sú len výpredaje.

Viac informácií nájdete na  http://www.hornbach.sk/.

 
-Reklamná správa-
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu