Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zoberte si pôžičku vo dvojici a nechajte sa odmeniť až 50 % úsporou na úrokoch!

Vo dvojici je život jednoduchší a odteraz už aj jeho financovanie. Uvažujete nad bezúčelovým spotrebným úverom alebo nad refinancovaním iných nevýhodných úverov? A počuli ste už o Partnerskej pôžičke? Poštová banka prináša benefit pre všetkých, ktorí vedia, že dvaja znamenajú viac a vezmú si úver spolu s partnerom. A nemusí ísť pritom o manželov, ale o akúkoľvek dvojicu spolužiadateľov! Partnerská pôžička vás odmení úsporou na úrokoch až 50 %.

Rekonštrukcia bytu či domu, zariadenie do domácností, kúpa alebo oprava auta či konsolidácia menej výhodných úverov. S Partnerskou pôžičkou, ktorá je novým atraktívnym benefitom produktov Dobrá pôžička a Lepšia splátka, môžete získať potrebné financie ešte výhodnejšie. Stačí, ak ste na to dvaja.

„Zaobstarať si čokoľvek podľa potrieb až do výšky 30 000 eur alebo splatiť inú pôžičku je odteraz dostupnejšie a navyše za veľmi výhodných podmienok. Každá dvojica, ktorá v Poštovej banke požiada o spotrebný úver, môže získať zľavu z úrokovej sadzby až do výšky 50 %,“ prezrádza Melinda Burdanová, vedúca oddelenia aktívnych produktov Poštovej banky.

Podľa jej slov stačí, ak prídu na akúkoľvek z 1 500 slovenských pôšt alebo do jednej zo 44 pobočiek Poštovej banky a preukážu sa platným slovenským občianskym preukazom. „Ostatné už zariadi náš bankový poradca a výsledok posúdenia žiadosti sa väčšina klientov dozvie spravidla do 10 minút,“ dodáva M. Burdanová.

Partnerská pôžička v sebe skrýva až 3 významné benefity:

  1. možnú úsporu na úrokoch až 50 %,
  2. úver bez poplatku za poskytnutie a 
  3. vernostný program Veľké plus, vďaka ktorému si klient po splnení podmienok môže znížiť úrokovú sadzbu o ďalšie 1 %.

Ďalšími výhodami sú:

  • úver bez dokladovania účelu,
  • bez poplatku za mimoriadnu splátku alebo za predčasné splatenie úveru,
  • bez nutnosti založenia nehnuteľnosti,
  • atraktívna výška úveru od 300 € do 30 000 € a jeho splatnosť od 1roka do 8 rokov, 
  • rýchlosť a jednoduchosť schvaľovacieho procesu,
  • dostupnosť v ľubovoľnej pobočke Poštovej banky alebo na pošte.

Viac informácií o Partnerskej pôžičke nájdete na stránke www.postovabanka.sk, ako aj prostredníctvom webu cez online chat či telefonicky na Infolinke 0850 111 666, kde nebudete čakať dlhšie ako 15 sekúnd, kým sa spojíte s operátorom.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu