Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ivan (23) vliezol do smetného koša a zaspal v ňom: Okamihy hrôzy, len tesne unikol recyklácii

V tomto smetiarskom aute muž uviazol
V tomto smetiarskom aute muž uviazol (Zdroj: albany police department)

ALBANY - Tento príbeh dokázal napísať len sám život. Mladý Američan zaspal na okraji cesty, odkiaľ ho pozbieralo smetiarske auto. Považujúc muža za odpad, ho smetiari takmer zrecyklovali. V poslednej sekunde ho ale našťastie vyslobodili.

Dvadsaťtriročný Ivan Rosalio Mendez Perez bol zrejme spoločensky unavený, keď vliezol do smetiaka nachádzajúceho sa popri ceste a zaspal v ňom. Nepočul, keď prišlo smetiarske auto a nezobudil sa ani vtedy, keď ho naložili dnu. 

Dievča na peugeote nešliaplo na brzdu: Zahynul smetiar, z jeho kolegu je mrzák

Po čase mladík ale predsa len precitol. Keď zhrozený zistil, čo sa deje, snažil sa upútať vodičovu pozornosť tým, že kričal a z auta vyhadzoval kartóny, informoval denník Albany Democrat-Herald. Po nejakom čase si vodič Ivanove zúfalé pokusy predsa len všimol a zalarmoval políciu. Po vyslobodení Pereza previezli do nemocnice, pretože pri incidente utrpel zlomeninu nohy. Inak sa mu ale prakticky nič nestalo. 

Ivana vytiahli z auta v poslednej chvíli
Zobraziť galériu (1)
Ivana vytiahli z auta v poslednej chvíli  (Zdroj: albany police department)

Toto nie je prvýkrát, čo v štáte Oregon našli človeka zahrabeného v smetiach. Pred piatimi rokmi medzi množstvom kartónov objavili smetiari telo päťdesiatročného Gordona Gene Lemkeho. Bol už bohužiaľ mŕtvy, neprežil stret so strojmi na spracovanie odpadu. "Nehrajte sa so smetiakmi, nelezte do nich, nehľadajte v nich úkryt, nespite v nich," upozornil verejnosť kapitán Eric Carter z policajného oddelenia v meste Albany. 

Viac o téme: NehodaSmetiari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu