Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najšťastnejší človek na svete: Unikol pred výbuchom lietadla v Dubaji, o šesť dní druhý zázrak!

Z lietadla zostalo len torzo. Zobraziť galériu (4)
Z lietadla zostalo len torzo. (Zdroj: YouTube)

DUBAJ - Mohammad Basheer Abdul Khadar bol jedným z pasažierov letu EK521, ktorý minulý týždeň havaroval pri pristávaní v Dubaji. Podarilo sa mu spoločne s ostatnými 300 ľuďmi na palube uniknúť pár minút predtým, než lietadlo vybuchlo a zmenilo sa na obrovskú ohnivú guľu. Iba šesť dní od tejto nešťastnej udalosti, ktorá ho mohla stáť život, vyhral 62-ročný Ind milión dolárov.

Autentické VIDEO z horiaceho lietadla v Dubaji: Panika a boj o život 300 ľudí na palube!

Khadar, ktorý pracuje ako obchodný zástupca automobilky v Dubaji, si kúpil tiket predtým, než odišiel na rodinnú dovolenku do Thiruvananthapuramu v štáte Kerala na juhu Indie. Počas návratu lietadlo aeroliniek Emirates pri pristávaní havarovalo. Je neuveriteľné, že všetkých na palube sa podarilo odviesť do bezpečia pár minút predtým, než Boeing 777 úplne pohltili plamene.

Najšťastnejší človek na svete:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP, YouTube)

Najšťastnejší človek na svete:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP, YouTube)

Khadar informoval o svojej úžasnej výhre v utorok a pre Gulf News povedal: "Pracoval som v Dubaji 37 rokov, a vždy som mal pocit, že toto je môj domov. Žijem jednoduchý život, a teraz, keď mám odísť do dôchodku, mám pocit, že Boh mi dal druhý život, keď som prežil haváriu lietadla, a požehnal ma týmito peniazmi, aby som mohol robiť dobré skutky."

Najšťastnejší človek na svete:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP, YouTube)

Svoj útek z havarovaného stroja opísal ako zázrak a ďalší vzácny dar od Boha. "Vedel som, že Boh ma zachránil pre nejaký konkrétny účel. Pravdepodobne toto je ono," dodal. Išlo o 17. tiket, ktorý si kúpil v priebehu rokov a výhru získal štyri mesiace pred odchodom do dôchodku. V Dubaji pracoval od roku 1978. Teraz plánuje vrátiť sa do svojej vlasti a pomocou peňazí pomáhať tým menej šťastným, ako je on sám. A to najmä deťom.

Viac o téme: HaváriaLietadloVýhraDubaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu