Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž škrípal zubami, predpísali mu chránič: O 10 mesiacov sa udialo niečo hrozné v jeho rozkroku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ŠTOKHOLM - Chrániče na zuby sú dobré z viacerých dôvodov, ale jednému Švédovi údajne spôsobili nečakané peripetie. Pomôcka, ktorú dostal od stomatológa, aby v noci neškrípal zubami mu vraj spôsobila zmenšenie jeho mužskej okrasy a navyše aj erektilnú dysfunkciu.

Abbie (18) chcela mať krásne biele zuby: FOTO otrasného bielenia, popáleniny 3. stupňa!

Švédovi predpísali chránič vlani vo februári a používal ho desať mesiacov, než sa rozhodol radšej s tým prestať. Hoci jeho zuby zostali bez úhony, pacient tvrdil, že sa mu zmenšil penis a ani jeho výkony v posteli už nie sú to, čo bývali.

Podľa portálu Kvällsposten pacient vyjadril obavu, že strata potencie a scvrknutie genitálií môže súvisieť s používaním chrániča, čo jeho zubára viedlo k oznámeniu tejto skutočnosti švédskej agentúre pre zdravotnícke produkty.

Asi týždeň po tom, čo sa muž chrániča zbavil, sa vraj jeho malý kamarát vrátil do normálnej veľkosti a tiež znovu získal stratené sexuálne schopnosti.

Chránič na zuby predpisujú stomatológovia vo Švédsku pacientom, ktorí v spánku škrípu zubami. Dôsledkom totiž môže byť nielen bolesť čeľustí a tvárových svalov, ale aj zničenie skloviny. Štúdie dokázali, že stres takto negatívne pôsobí najmä na mladé ženy.

Existuje viacero druhov chráničov, ale najbezpečnejší typ má tvar podkovy, je vyrobený z priehľadného plastu a nasadzuje sa na vrchný rad zubov. Dĺžka používania závisí od konkrétnej osoby. Ak ho však pacienti používajú každý večer počas niekoľkých mesiacov, malo by prísť k značnému zmierneniu príznakov.

 

Viac o téme: Chránič na zuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu