Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nevesta pred otcom osem rokov ukrývala TAJOMSTVO: Keď na to prišiel, zostal zdrvený

Amy sa bála, ako zareaguje jej otec Zobraziť galériu (4)
Amy sa bála, ako zareaguje jej otec (Zdroj: Foto: TLC)

HERTFORDSHIRE - Každá budúca nevesta chce byť vo svoj najdôležitejší deň tou najkrajšou. Dôležitou a neoddeliteľnou súčasťou je výber svadobných šiat. Amy Davidson má ale jeden veľký problém. Tajomstvo, ktoré už roky tají pred svojim otcom sa musí dostať na povrch.

Amy Davison, 28 ročná baba pochádzajúca z Hertfordshire má zo svojej svadby viac stresu ako potešenia. Po tom ako ju jej priateľ požiadal o ruku začali plánovať svadbu. Jeden veľký problém sa ale objavil v momente, keď si privolala svojho otca k výberu svadobných šiat. Uvedomila si, že tajomstvo, ktoré pred ním tajila niekoľko rokov musí vyjsť na povrch. 
 
Telo budúcej nevesty pokrýva tetovanie, ktoré pred otcom skrývala, bolo na takom mieste, ktoré pri výbere šiat nezakryje. Tetovanie jej totiž zdobilo celú ruku od ramena až k dlani.
 
Amy s výberom šiat pomáhal návrhár David Emanuel, ktorý kedysi obliekal princeznú Dianu. Budúca nevesta sa Davidovi priznala, že kvôli tetovaniu nemôže pred svojim otcom nosiť šaty bez rukávov. Mohla sa tomu vyhnúť ale výber pomocníka vysvetlila jednoducho: "Som ockove dievčatko a nemohla som ho vynechať z tak dôležitej úlohy. Veľmi si totiž vážim jeho názor." V momente keď Amy pred Davidom odhalila pokreslenú ruku jeho reakcia bola jednoznačná: "Ó môj bože, to je naozaj?! Je ťažké si predstaviť, akú dlhú dobu dokázala pred otcom skrývať tak rozsiahle tetovanie, je to úžasné!" 
 
Nevesta pred otcom osem
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TLC)
"Cítim sa naozaj nervózna, môj otec nemá rád tetovania. Neexistuje ale iný spôsob ako vyjsť s pravdou von ako je tento," povedala Amy bezprostredne pred prevalením pravdy. Otec jej vybral totiž šaty, ktoré jej tetovanie ani náhodou nezahaľujú. David prišiel s návrhom, že by bolo možné vybrať šaty s krajkovými rukávmi. Ani to ale nezakrylo celý obsah tetovania a pri ukázaní sa otcovi v sekunde odhalil veľké tajomstvo. Otec zmeravel, načo sa ho návrhár opýtal: "Je to pre Vás asi šok?" Uvažujeme nad rukávmi, ktoré všetko zakryjú." Otec jednoznačne odpovedal: "Áno, rozhodne rukávy! Neviem, aké šaty vymyslíte aby vyzerali pekne s tou rukou." Mark vyjadril prvé pocity po tom ako uvidel ozdobu na dcérinej ruke. "Cítim sa veľmi emocionálne vypätý. Nikdy nebudem sklamaný zo svojho dievčatka ale som v obrovskom šoku." Amy bola sklamaná sama so seba a oľutovala to, že sa pred rokmi nechala potetovať, otcovi nič nepovedala a pripravila mu šokovú terapiu pri takejto príležitosti. 
 
Nevesta pred otcom osem
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: TLC)
David na základe tejto situácie pochopil, že musí nájsť spôsob ako tetovanie zakryť. Navrhol Amy biele rukávy, ktoré zakryjú celé ruky, ona súhlasila a nechala to na špičkového návrhára. Keď nevesta s otcom videli výsledok Davidovej práce ostali ohromení. "Dokážem si predstaviť, ako moja dcéra kráča uličkou v týchto šatách. Je to tak ako som si to predstavoval. Tetovanie zmizlo a výsledok je dokonale perfektný," povedal Mark. "Cítim sa ako princezná. Viem, že tieto šaty spravili šťastnými aj môjho otca a preto som šťastná aj ja," zhodnotila výsledok Amy.
 
Výsledný efekt je úžasný a rodina je šťastná
Zobraziť galériu (4)
Výsledný efekt je úžasný a rodina je šťastná  (Zdroj: Foto: TLC)
Viac o téme: TetovanieNevestaTajomstvoSvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu