Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vďaka lotérii sa stal milionárom: Výhru investoval najhoršie ako mohol, TO naozaj nemal robiť

Ronnie Music
Ronnie Music (Zdroj: johnson city police department)

ATLANTA - Američan Ronnie Music, ktorý minulý rok vyhral v lotérii tri milióny dolárov, investoval peniaze do drog a hrozí mu väzenie. Vlani vyhlásil, že chce časť peňazí uložiť, avšak podľa informácií tlače z Atlanty peniaze investoval do obchodovania s metamfetamínom. Naozaj skvelý spôsob, ako rozmnožiť svoj majetok.

Podľa prokuratúry sa štyridsaťpäťročný výherca lotérie spojil s dílermi, ktorí drogu distribuujú v okrese Ware štátu Georgia, kde Music žije. 

Vyhrala 148 miliónov, teraz jej ľudia nevedia prísť na meno: Nechutný PODRAZ boháčky

Prípad vyšiel najavo po zadržaní niekoľkých Ronnieho komplicov, ktorí sa pokúšali predať päť kilogramov metamfetamínu, ktorého hodnota je pol milióna dolárov. Počas výsluchu zadržaní Musica označili za osobu, ktorá drogu nakúpila a odovzdala na ďalší predaj. Prezradili tiež, že za milión dolárov z výhry boli okrem drog nakúpené zbrane, munícia a autá. 

Vďaka lotérii sa stal
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: johnson city police department)

Music bol v minulosti už raz odsúdený za kriminalitu a minulý týždeň sa na okresnom súde k novým deliktom priznal. Podľa denníka The Atlanta Journal Constitution mu hrozí až doživotný trest, prípad sa však stále vyšetruje. Sudca konštatoval, že obvinený premhrla príležitosti bezpečného a legálneho investovania svojej výhry. 

Viac o téme: DrogyLotériaVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu