Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá dvojica sexovala na chodníku za bieleho dňa: Netrápilo ju, kto ju vidí, FOTO vnútri

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MINSK - Obyvateľov v skorých ranných hodinách prebudilo "hlasné stonanie" a niektorých asi donútilo pátrať po jeho zdroji. Stačilo však odostrieť závesy a pozrieť sa cez okno, aby okamžite našli príčinu. Mladá dvojica totiž na chodníku všetkým dokazovala, že "romantika" ešte nevymrela.

Vrahyňa (28) z brutálneho mexického kartelu šokovala: Mala som sex s mŕtvolami a pila ich krv!

Anonym zachytil na fotografii párik, ako sexuje za bieleho dňa na chodníku pri hlavnej ceste. Mladík v čiernej mikine Nike s nohavicami okolo členkov drží odzadu za boky svoju polonahú partnerku. Za daných podmienok sa dalo čakať, že sa čoskoro tento výjav ocitne na internete, a tak sa aj stalo. Portál mirror.co.uk uviedol, že sa okamžite stal veľmi zdieľaným a populárnym na sociálnych sieťach.

Pornografický záber má pochádzať z bieloruského Suchareva a milenci by údajne mohli čeliť vysokej pokute za "výtržníctvo", ak by odhalili ich identitu. Internetoví užívatelia sa však na počine dvojice skôr bavia a v komentároch si zo situácie robia srandu. "Človek nikdy nevie, kedy ho zasiahne láska a vášeň," uviedol jeden z komentujúcich. Druhý pridal iba v tomto prípade veľavravný slogan firmy Nike: "Just do it (Urob to)".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu