Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Namiesto drahej dovolenky sklamanie: Skrachovaný sprostredkovateľ poslal rodine arogantný EMAIL!

Ashlie so svojou trojročnou dcérkou Rosie Zobraziť galériu (3)
Ashlie so svojou trojročnou dcérkou Rosie (Zdroj: Foto: Profimedia)

LONDÝN - Je smutné, koľko nespravodlivosti je na tomto svete. Sklamaní zostali aj rodičia trojročného dievčatka, ktorí sa tešili na spoločne strávené chvíle. Sprostredkovateľ ich dovolenky im namiesto zážitkov pripravil nemilé prekvapenie.

Ashlie Sefton a jej partner James Quinn si ešte minulý rok v októbri objednali dovolenku na ostrove Gran Canaria. Vycestovať mali tento týždeň, prišlo ale nemilé prekvapenie. Pár dní pred odchodom sa náhodou dozvedeli, že spoločnosť, ktorá im dovolenku sprostredkovala, skrachovala a ich hotel nebol vyplatený. 
 
James preto napísal email spoločnosti a odpoveď ho šokovala. Keby niekto čakal súcit, ústretovosť, alebo podobnú emóciu, je na omyle. Prišla vysmievajúca a vulgárna spätná väzba: "Boh ti žehnaj". O pár minút prišiel ďalší email "Hahaha, ďalší naivní turisti. Táto spoločnosť je plná sra*iek. Obráťte sa na súd a žalujte Rogera Parksa a Paula Evansa, pretože oni sú podvodníci. Neplatia hotely, nemajú výplaty pre zamestnancov a vy chcete peniaze späť?"
Namiesto drahej dovolenky sklamanie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)
Ashlie po tejto komunikácií ostala zhrozená. "Bola som v šoku, naozaj ale naozaj v šoku. Bola som naštvaná. Je ťažké to opísať slovami. Bol to najhorší pocit na svete, vysmievali sa ľudom, ktorým vzali peniaze. Žiadna ľútosť z ich strany. Bola som nahnevaná z toho, ako sa zabávali a ja som mala doma trojročné dieťa, ktoré sa tešilo na dovolenku."
Namiesto drahej dovolenky sklamanie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)
Ashlie a jej partner James zaplatili za dovolenku all-inclusive, ktorej sa vďaka klamárom a podvodníkom nedočkali, 1300 libier (1546 eur). Radi by svoje peniaze videli späť, či sa ich ale podarí od majiteľov agentúry vysúdiť, nie je isté. 

 

Viac o téme: DovolenkaCestovkaKrach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu