Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tureckého imáma suspendovali: Odrovnala ho uhorka v konečníku, s ktorou skončil v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ISTANBUL - Istý turecký duchovný (39) prežíva momentálne veľmi ťažké a navyše aj trápne chvíle. Nielen že musel ísť do nemocnice s veľmi bolestivým a zahanbujúcim úrazom, ale z jeho ošetrenia prenikla na verejnosť aj lekárska správa. V nej bolo opísané, že v jeho konečníku našli kúsky uhorky, čo jeho nadriadení vyhodnotili ako dôvod na suspendovanie.

VIDEO Muž skončil v nemocnici po bláznivej samoliečbe: Preboha, ako si mohol TOTO vykonať

Nemenovaného imáma suspendovala miestna pobočka Riaditeľstva pre náboženské záležitosti po informáciách, že bol prevezený do nemocnice so značnými bolesťami brucha a krvácaním začiatkom tohto mesiaca.

Podľa Hurriyet Daily News lekári stanovili oficiálnu diagnózu ako "krvácanie do konečníka a cudzie teleso v konečníku". Únik podrobností o jeho stave už kritizovala istanbulská komora lekárov.

Ardil Bayram Şahin, člen komory, sa vyjadril, že únik zdravotnej dokumentácie pacienta je zločin. "Suspendovanie je neprijateľné," uviedol s tým, že porušovanie práv pacientov môže viesť ľudí zranených rôznymi sexuálnymi praktikami, najmä ak ide o verejných zamestnacov, k nevyhľadaniu lekárskej pomoci.

Viac o téme: TureckoUhorkaMimám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu