Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci prehovorili o svojich najhorších rande: PRÍBEHY, ktoré dokáže napísať len sám život

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Prvé rande býva častokrát začiatkom niečoho veľmi pekného. A niekedy aj nie. Niekedy sa mení na otrasný zážitok, na ktorý by jeho aktéri najradšej zabudli. Tak ako naši čitatelia, ktorí sa zdôverili so svojimi najhoršími, najbizarnejšími a najvtipnejšími skúsenosťami spojenými s randením. Veď ako sa hovorí, najlepšie príbehy píše sám život.

Čo by si urobila, keby si mala milión eur?

Mala som cez zoznamku dohodnutú schôdzku s jedným chalanom. Vedela som, ako vyzerá, takže nehrozil trapas, že sa nespoznáme, alebo že budem sklamaná. Čakala som na mieste, chlapec nechodil. Stál tam síce jeden, ktorý očividne tiež na niekoho čakal, ale vyzeral úplne inak, ako ten, čo mal prísť za mnou (horšie), takže som ho neriešila. Mala som, lebo nakoniec vysvitlo, že to je moje rande. Najtrápnejšie bolo, že ani nemal odvahu ma osloviť a spýtať sa, či som to ja. Jednoducho mi napísal esemesku, že ma čaká. Keď som si ju prečítala, nechápavo hľadím na neho štýlom "haló, tu som, načo preboha píšes sms"? Podišla som teda k nemu a oslovila ho, keďže on sa nechytal. 
 
A trápenie pokračovalo, keď som sa dotyčného spýtala, kam si ideme sadnúť. "Neviem," znela odpoveď. Tak som zobrala pomyselné opraty do rúk, vybrala podnik, potom stôl a ešte som pomaly za neho aj musela objednať. Ani nemusím hovoriť, že naša konverzácia sa rozbiehala len veľmi pomaly a keď sme prešli základnými otázkami typu "ako sa živíš" a "aké más koníčky", už nebolo o čom. A keď sa ma v jednom momente spýtal, čo by som urobila, keby som mala milión eur, mi došla trpezlivosť. Po zhruba hodine navždy strateného času som zdvihla kotvy a šla domov. Chalan ma ešte odprevadil na zastávku, hoci v tomto prípade by som sa vôbec nehnevala, keby si toto džentlmenské gesto odpustil. Ešte teraz "počujem" to trápne ticho pri stole. 

Slováci prehovorili o svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Tato v zálohe

Bolo to rande z milosti a hlúposti - cez internetovú zoznamku. Ja som mala dvadsať, on o desať viac. Hoci sa mi už od začiatku niečím bridil, stretla som sa s ním. Veď ide len o obyčajnú kávu, povedala som si. No keď som prišla na miesto, trval na tom, že si musíme dať spolu aj obed. Treba podotknúť, že naša komunikácia neprebiehala najhoršie, ale rozhodne to nebol môj typ. Lysina, pivné brucho, taký tato v zálohe. Celý čas omieľal, ako bol niekde na dovolenke so samými párikmi a aká je škoda, že som tam nebola s ním. Na moje veľké nešťastie sa vonku rozpršalo a musela som využiť jeho ponuku na odvoz. Z mesta však zamieril úplne iným smerom! Milo som mu povedala, že pozabudol odbočiť, že ide zlou trasou. Keď sme sa dostali na poslednú križovatku, pripomenul mi, že si to ešte môžem rozmyslieť, že môžeme ísť niekde do hotela a mať pekný spoločný deň. Chvalabohu, nebol to žiadny delikvent a otočil to späť. Rozlúčila som sa s ním s veľmi nepríjemným pocitom. 

Najväčší horor, aký sa môže stať na rande: VIDEO trapasu, na ktorý blondínka nikdy nezabudne

Normálne sa pozvracala

Bolo to krásne prvé rande. Vonku tridsať stupňov, ona mala oblečené biele šaty. Najskôr sme si posedeli v podniku na terase. Všetko šlo ako po masle. Až do chvíle, keď som ju šiel odprevadiť domov. Prechádzali sme okolo detského ihriska a ja som dostal nápad, že sa spolu potočíme na kolotoči. Osudná chyba! Ona sa totiž asi po pol minúte totálne povracala. Pusu na rozlúčku, o ktorú mi vtedy celý večer išlo, som tak nedostal.

Slováci prehovorili o svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Kúpiš mi nakladané uhorky?

Prvýkrát v živote som si dohodla schôdzku cez pokec. Vyfintila som sa a to isté som očakávala aj od neho. Nevideli sme sa predtým, on sa opísal ako svalnatý a dobre stavaný. Omyl. Keď som prišla na dohovorené miesto nevidela som ho, hoci stál predo mnou. Bol totiž malý a chudý ako ja. Mala som chuť utiecť preč, ale chcela som byť slušná, tak som ostala. Išli sme do parku a sadli si kilometer od seba na lavičku. Rozprával mi o tom, ako prišiel na to, čo je v živote dôležité, čo je zmysel života a vraj to naučí aj mňa, ale nebude to zadarmo. Viac som už počuť nechcela. Zdvihla som sa s tým, že musím súrne odísť. Vtom mu zavolala mama a spýtala sa ho, či by mohol niekde kúpiť nakladané uhorky. On sa snažil vyhovoriť, že teraz nemá čas a tajil, kde je. Potom trval na tom, že ma musí ísť odprevadiť a my dvaja sa ešte musíme stretnúť. Bežala som ku kamoške, kde som vypila šesť pohárikov vodky. Ani so mnou nepohli.

Traja sú priveľa

Stretol som sa s jednou babou, ktorú mi dohodil kamarát. Videl som ju asi raz v živote, ale príliš som sa na ňu nepamätal. Bol som vtedy sám, ona tiež, tak prečo nie. Stretli sme sa priamo v podniku, lebo vonku bola dosť veľká zima. Baba bola sympatická, žiadne trápne ticho, takže som sa celkom aj tešil, že to môže dobre vypáliť. Asi po polhodine prišiel k nášmu stolu nejaký chalan, pozdravil moju spoločníčku a prisadol si. Nechápal som, čo sa deje, no čoskoro mi to vysvetlila. Na rande si pozvala nás oboch, aby nás mohla porovnať v priamom prenose a vybrať si toho lepšieho. Absolútne som nevedel, ako na túto situáciu zareagovať. Pozerali sme s tým druhým chalanom na seba, či zdvihneme kotvy, alebo ostaneme. Ostali sme a dali to tej babe dobre vyžrať. Dusili sme ju rôznymi otázkami na telo typu či si to nechce rozdať v trojke, keď už sme tak všetci pekne pokope, až to chúďa vzdala a odišla zahanbená domov. 

Slováci prehovorili o svojich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Strašne hlúpo sa usmieval, potom mi to došlo

Bol piatok večer a ja som nemala čo robiť. Jeden chalan z pokecu ma zavolal na kofolu. Moc sa mi nechcelo, ale nakoniec ma prehovoril. Išli sme si sadnúť do jedného petržalského baru. Ja som si teda dala tú kofolu, on tuším pivo. Celý čas sa tak divne usmieval, až som sa ho nakoniec opýtala, čo mu je tak smiešne. Hovorí "ty nevieš?" Ja že "to teda netuším" a potom som len tak zo srandy zahlásila, či nie je nahúlený. Bol. A že či nechcem ísť k nemu na byt, že si spolu môžeme vypiť aj pofajčiť. Keďže ma táto jeho ponuka vôbec neoslovila a navyše náš rozhovor viazol, keďže sme mentálne boli každý niekde inde, som radšej tento trapas ukončila a pobrala sa domov. Neskôr mi chlapec napísal, že sa pred rande so mnou nahúlil preto, lebo bol nervózny. Slušne som mu vysvetlila, že takto sa nervozita nezaháňa a prerušila som s ním akýkoľvek kontakt. ​

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu