Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčina vydiera snúbenca zákazom sexu: Keď zistíte, kvôli čomu, hneď by ste sa s ňou rozišli

Ross nákupné maniere svojej milej už prestáva zvládať Zobraziť galériu (2)
Ross nákupné maniere svojej milej už prestáva zvládať (Zdroj: channel 5)

LONDÝN - Dámy, už ste niekedy uvažovali nad tým, ako dostať od svojho partnera to, čo chcete? Mladá Britka má vraj recept, ktorý zaručene funguje, stačí len odoprieť mužovi na nejaký čas sex a hneď všetko ide ako po masle. Len aby sa to potom nežnejším polovičkám nevypomstilo tak, že im narastú parohy.

Nákupná maniačka Janey dostala absolútne (strašný) geniálny nápad, ako od svojho snúbenca vydrankať peniaze, aby si mohla kúpiť Ranger Rover za 70-tisíc libier a ísť na plastiku, ktorá bude stáť 14-tisíc libier. Mladá žena sa v televízii Channel 5 priznala, že sa Rossovi vyhráža, že ak ju finančne nepodporí, nebude sa s ním po dobu jedného až troch týždňov milovať. Vraj to tak už urobila aj v minulosti a fungovalo to. Ross totiž nevie svojej milej povedať nie. 

Dievčina vydiera snúbenca zákazom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: channel 5)

Dvojica je spolu už päť rokov a čoskoro plánuje svadbu. Tridsaťročná Janey nemá pravidelný príjem, a tak si zatiaľ užíva peňazí svojho drahého. Nakupovanie ju vraj upokojuje a má na ňu terapeutický účinok. "Ak mám byť úprimná, byť vydržiavanou ženou ma už trochu začína nudiť, ale keďže rada utrácam, nemienim sa toho vzdať," vyhlásila.

Dievčina vydiera snúbenca zákazom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: channel 5)

O jej slovách svedčia aj výdavky na kozmetiku a najrôznejšie procedúry; len za posledných šesť mesiacov na ne minula 5000 libier. Najbližšie si chce dať odsať tuk z brucha a upraviť zadok. Aj Ross uznal, že jeho snúbenica nemá pojem o tom, čo sú peniaze a nepozná ich hodnotu. "Nechápe význam peňazí, neuvedomuje si, že už ich zajtra nemusíme mať," hovorí mladík, ktorý je vojakom a jeho ročný príjem je značne nižší než 100-tisíc libier, ktoré Janey za rok utratí. Zároveň si dievčina neuvedomuje, že jej plán zákazu sexu je vlastne poriadne diabolský a môže sa jej vypomstiť. Nikto by sa totiž asi nečudoval, keby Ross hľadal útechu inde. 

Viac o téme: Zákaz sexu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu