Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčine neverili, že má taký obrovský zadok: Uff, vo VIDEU predviedla svoje MAXI obliny

Ojha! Zobraziť galériu (3)
Ojha! (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Väčšina dievčat, ktoré nemajú práve dokonalú hmotnosť, sa za svoju postavu hanbí. To však rozhodne nie je prípad Raylynn, ktorá si svojím enormným pozadím získala vyše stotisíc fanúšikov na Instagrame. Tých pravidelne zásobujeme svojimi fotografiami ukazujúcimi, že aj veľké pozadie môže byť sexi. Nie všetci si však mysleli, že sú jej zábery reálne, a preto ako dôkaz zverejnila aj video.

Najtrápnejšie výhovorky sexuálnych deviantov: Naivné príbehy, ktorými chceli nachytať lekárov

Popri Raylynn sa môžu všetky latino divy, pýšiace sa väčšími zadočkami, pokojne schovať. Táto dievčina sa totiž údajne hrdí pozadím s obvodom až 170 cm, čo je pre niektorých nepredstaviteľné, a preto jej začali v komentároch naznačovať, že jej zábery sú výsledkom počítačových úprav. To Raylinn, ktorá na Instagrame vystupuje pod nickom love.randalin natoľko vytočilo, že sa rozhodla všetkých neveriacich presvedčiť o opaku.

Dievčine neverili, že má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na svojom účte zverejnila video, v ktorom sa prechádza pred kamerou hore a dole, aby dokázala, že nič si nevymýšľa a jej telo je naozaj také, aké je, teda prirodzené, hoci pre niekoho možno značne sci-fi.

Raylynn rada upozorňuje na svoje impozantné pozadie a nemá problém si z neho uťahovať, ani ho zahaľovať do sexi odevov. Pravdepodobne je však výsledkom nejakého zdravotnému problému, napríklad lymfedému, ktorý spôsobuje rozrastanie tkanív v tele. To však dievčine na sebavedomí rozhodne neuberá, pretože sa snaží svojich fanúšikov inšpirovať k pozitívnemu vzťahu k svojmu telu. Navyše sa dá takto aj zarobiť, keďže jej najväčší priaznivci sú ochotní predplatiť si exkluzívne zábery. Informoval portál thesun.co.uk.

Dievčine neverili, že má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/love.randalin)

Viac o téme: Love randalin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu