Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Astronóm odhalil najväčšie tajomstvo NASA: Tá veľká guľatá vec napravo od Slnka je...!

Paul Cox
Paul Cox

WASHINGTON - Uznávaný astronóm Paul Cox poriadne zamotal hlavu nielen konšpiračným teoretikom. NASA podľa neho verejnosť klame najmenej v jednej podstatnej veci a rozhovoril sa o tom v priamom prenose vysielania Slooh Telescope.

Podľa Coxa sa v našej slnečnej sústave nachádza druhé Slnko, ktorého existenciu NASA tají. Astronóm to vyhlásil počas živej relácie venovanej prechodu planéty Merkúr cez slnečný kotúč. „Sami si môžete položiť otázku, čo je tá veľká guľatá vec napravo od Slnka. To je  naše druhé Slnko. Neviem, či ste vedeli, že máme druhé Slnko, ale tu je,“ prezradil Cox.

Dodal, že NASA zvykne takéto veci tajiť a nehovoriť verejnosti úplnú pravdu. Diváci ostali šokovaní. Ako mohol niečo také povedať s vážnou tvárou?! Ak len žartoval, neuvedomil si, akú lavínu reakcií spustí.

Astronóm vo vysielaní súčasne začal hovoriť o tajomnej planéte Nibiru, známej ako deviata Planéta X. Konšpirátori veria, že planéta má obrovskú obežnú dráhu a jedného dňa sa dostane tak blízko k Zemi, že jej gravitačná sila by mohla na našej planéte spôsobiť chaos a katastrofy v podobe hrozivých zemetrasení. Cox zašiel ešte ďalej a posilnil ich vo viere, že by to mohla byť pravda, čím vyvolal mediálnu a názorovú búrku.

Viac o téme: AstronómPaul Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu