Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Mladík si z internetu objednal džínsy: Z toho, čo prišlo, jeho matka plakala od smiechu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter/George Riggall)

LONDÝN - Internet nám uľahčil nakupovanie na maximálnu možnú mieru. Dnes si už čokoľvek stačí objednať jednoduchým kliknutím na tlačidlo a počkať si pár dní, kým nám tovar doručia priamo domov. Istý mladý muž si však po obdržaní zásielky asi prial, aby si svoje džínsy predsa len radšej vybral v normálnom obchode. Tam by sa mu nestalo, že by prehliadol jednu zásadnú chybičku, ktorú nohavice mali.

Rodičia zostali v Kauflande ako obarení: FOTO Jeden pohľad na detské hračky a utekali z obchodu!

George Riggall si kúpil v internetovom obchode džínsy so štandardnou dĺžkou, akú zvykne nosiť, keď však balík otvoril, asi mu jeho nohy museli pripadať zrazu strašne krátke. "Otvoril som to za prítomnosti mojej mamičky, ktorá začala plakať od smiechu. Nemohli sme uveriť tomu, čo mi poslali, bol som bezradný. Neviem, kto by sa vošiel do týchto džínsov. Pravdepodobne nikto!," uviedol mladík pre BuzzFeed.

FOTO Mladík si z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/George Riggall)

Samozrejme nový kúsok v šatníku si riadne zdokumentoval a dôkaz zavesil Twitter, čo mu onedlho vynieslo značnú pozornosť internetových užívateľov, ktorí jeho príspevok s radosťou zdieľali. Okrem toho nebol jediný, ktorému internetový obchod zaslal podobný chybný výrobok. Spoločnosť však už stihla zareagovať a poprosila nešťastného majiteľa, aby uviedol číslo objednávky, nech sa môžu na problém pozrieť bližšie. Informoval portál mirror.co.uk.

FOTO Mladík si z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/George Riggall)

Viac o téme: ObjednávkaInternet Džinsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu