Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Škola posadnutá diablom: Osemdesiat detí chcel zavraždiť duch!

Posadnuté deti mali rovnaké vidiny. Zobraziť galériu (3)
Posadnuté deti mali rovnaké vidiny. (Zdroj: YouTube)

TARAPOTO - Školákom sa muselo stať niečo strašné! Vypuklo medzi nimi šialenstvo, po ktorom začali omdlievať, nepríčetne kričať a zvíjať sa v kŕčoch. Svedkovia situáciu opísali ako prípad masovej posadnutosti. Podľa výpovede žiakov sa im zjavil muž v čiernom, ktorý ich chcel zabiť.

Desiatky detí v peruánskej základnej škole dostali strašidelné záchvaty po tom, ako sa im údajne zjavil démonický „muž v čiernom“. Miestni obyvatelia si myslia, že ide o prípad skupinovej posadnutosti diablom. Do hrôzostrašného stavu upadlo až 80 žiakov zo školy Elsa Perea Flores v meste Tarapoto.

Vyvolávanie duchov z tínedžerky (18) urobilo zúrivú beštiu: Dušu pri hre zapredala diablovi

Posadnuté deti vo veku 11 a 14 rokov boli podľa svedkov v delirióznom stave. Prvýkrát sa hromadná posadnutosť u detí objavila už koncom apríla, ale mdloby, svalové kŕče a nevysvetliteľný krik sa u nich opakoval znovu.

Hystériu vyvolal muž v čiernom

„Omdlela v škole. V nemocnici na to nepovedali nič. Iba omdlela a z úst vypľúvala penu,“ opísala zvláštny stav svojej dcéry matka Elsa de Pizangová. Podľa školákov spustil masovú hystériu vysoký muž v čiernom s dlhou bradou. Deti sa báli, že ich chce uškrtiť. Jedna zo školáčok opísala podivný stav ako ťažkosti s dýchaním a zúfalý krik zo strachu, že sa ju niekto snaží uškrtiť.

VIDEO Škola posadnutá diablom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ďalšia školáčka (13) médiám anonymne povedala, že niekoľko detí v triede omdlelo v rovnakom čase. Nevoľnosť a nutkanie na vracanie sa potom zmocnilo aj jej. Počula hlasy a zdalo sa jej, že ju prenasleduje muž v čiernom, ktorý ju chcel chytiť.

VIDEO Škola posadnutá diablom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Parapsychológ Franklin Steiner sa na margo posadnutých školákov vyjadril, že pred niekoľkými rokmi zomrelo na mieste, kde dnes stojí škola, veľa obetí terorizmu. Dokonca tam boli nájdené ľudské telesné ostatky. Miestni však veria, že ide o prípad démonického posadnutia, pretože deti sa mali pri hrách pokúšať vyvolávať démonov. Žiadne racionálne či oficiálne vysvetlenie javu však doteraz neexistuje, uviedol The Sun.

Viac o téme: PosadnutosťVidinyČernokňažník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu