Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jediné uštipnutie hmyzu spravilo z krásky (23) živú mŕtvolu: Strašné VIDEO, na ktorom chce zomrieť

Strašný pohľad na trpiacu dievčinu Zobraziť galériu (2)
Strašný pohľad na trpiacu dievčinu (Zdroj: youtube/Daily Mail)

MAIDSTONE - Srdcervúce video zachytáva tragédiu mladej Angličanky, ktorá doslova žobroní o to, aby mohla zomrieť. Jej život totiž znamená jediné - obrovské utrpenie, z ktorého sa dá vykúpiť len jediným spôsobom - smrťou.

Kirsty Keepovú ako 12-ročnú pred jedenástimi rokmi uštipol v záhrade nejaký hmyz či chrobák, možno kliešť, a odvtedy prežíva peklo. Je neustále chorá a lekári stále nevedia prísť na to, čo jej vlastne je. Každý deň prežíva neskutočnú bolesť, čo ju strašne vyčerpáva. Jej matka Theresa zverejnila video, ktoré zachytáva agóniu jej dvadsaťtriročnej dcéry, ako leží na nemocničnom lôžku a trápi. 

Jej zdravotný stav sa v poslednom čase radikálne zhoršil; len za posledný mesiac musela byť štyrikrát hospitalizovaná. V súčasnosti si už nepraje nič iné, len zomrieť. Chce preto odcestovať do Švajčiarska na kliniku, kde vykonávajú eutanáziu. "Kirsty sa zo dňa na deň cíti horšie. Nemôže brať žiadne lieky, pretože všetko vyvráti. Je konštatne unavená, slabá, už jej nezostala žiadna viera. Chce ísť do Švajčiarska a tam zomrieť," povedala Theresa. 

Kirsty bola kedysi plná života
Zobraziť galériu (2)
Kirsty bola kedysi plná života  (Zdroj: profimedia.sk)

Posledných sedem rokov si lekári mysleli, že Kirsty má lupus, no prišli na to, že sa mýlili. Celý čas kvôli tomu úplne zbytočne podstupovala chemoterapiu. Theresa si zas myslela, že by mohlo ísť o lymskú boreliózu, ale testy aj v tomto prípade vyšli negatívne. Rodina teraz vkladá jedinú nádej do liečebného centra Sponaugle Wellness Institute na Floride, no doktori ich varujú, aby nemali prehnané očakávania. 

Viac o téme: UmieranieUtrpenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu