Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Dennie (24) si dala do pŕs lacné implantáty: Peklo, ktoré prišlo potom, nepraje nikomu!

Dennie Leesová Zobraziť galériu (3)
Dennie Leesová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britka Dennie Leesová tvrdí, že takmer zomrela po tom, čo jej prsia explodovali po dvoch nevydarených operáciách v zahraničí. Za zákrok, pri ktorom jej zväčšili "hrudník" z 34A na 34F zaplatila na klinike v Belgicku 3 010 eur a o týždeň skončila v nemocnici. Lekári jej povedali, že má otravu krvi a ihneď jej implantáty odstránili. Po sťažnosti jej v Belgicku zdarma vložili nové silikóny, ale akonáhle sa vrátila späť do vlasti, pocítila, že urobila veľkú chybu. Teraz varuje ostatné dievčatá pred nebezpečenstvom lacnej kozmetickej chirurgie.

Už ste videli všetko? Omyl! Táto "žena" to prehnala s plastikami, z jej vzhľadu ide strach

Dennie, ktorý žije s priateľom (26) v Birminghame pre MailOnline uviedla, že asi deväť dní po prvej operácii pocítila pri chôdzi v hrudi vlnenie. Na ďalšie ráno sa prebudila s najhoršou horúčkou, akú kedy mala. Po vyzlečení športovej podprsenky zistila, že jej z pŕs vyteká tekutina. Matka ju okamžite odviezla do nemocnice, kde jej lekári povedali, že má otravu krvi a implantáty jej vybrali. Keby vraj neprišla včas, v noci by zomrela. V zdravotníckom zariadení strávila asi päť dní.

FOTO Dennie (24) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po sťažnosti adresovanej belgickej klinike sa tamojší zodpovední rozhodli poskytnúť dievčaťu ďalší zákrok zadarmo a Dennie s tým súhlasila. Odletela do zahraničia, kde jej znovu vložili implantáty. Po návrate ale pocítila staré známe "vlnenie" v ľavom prsníku, a tak už zašla hneď sama do nemocnice. Po otvorení stehov sa z rany vylial hnis a lekári skonštatovali, že implantát bol infikovaný, takže ho museli vybrať. Odvtedy má teda jeden prsník väčší a druhý menší.

FOTO Dennie (24) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)


Dennie teraz varuje ostatné dievčatá, aby si na lacné operácie dávali pozor. Ona sama už od puberty túžila po väčších prsiach a keď sa vlani v lete spriatelila s istou ženou na dovolenke v Grécku, tá jej odporučila kliniku v Belgicku, s ktorou vraj bola veľmi spokojná. Preto aj Britka skúsila šťastie a na prvý pohľad bolo všetko v poriadku; ordinácia noblesná, izby krásne, personál milý a ústretový. Prečo sa však rozhodla dať fušerom druhú šancu? Údajne preto, že po prvom odstránení implantátov nechcela zostať s podivnými hrčami a hrboľmi a abnormálnym tvarom prsníkov, ktorý jej zostal. Teraz svoje rozhodnutie ľutuje. Taktiež zvažuje podniknúť proti klinike právne kroky.

Viac o téme: Plastická operáciaSilikónyPrsia Dennie Leesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu