Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najčudnejšie prekvapenie? Obyvatelia vo vytržení, po zatmení Slnka spadol na zem anjel...

Anjel to asi nebude. Zobraziť galériu (3)
Anjel to asi nebude. (Zdroj: detik.com)

BANGGAI LAUT - Keď rybár v Indonézii našiel v mori plávať krásnu bábiku len pár dní po zatmení Slnka, myslel si, že je to anjel. Pardin (21) ju vytiahol z vody a vzal k sebe domov, kde sa o ňu jeho matka starala ako o skutočného človeka. Každý deň jej obliekla nové šaty, nasadila hidžáb a usadila ju na pohovku. Správa o tejto nezvyčajnej udalosti sa však v dedine na malom ostrove Banggai rýchlo rozniesla a čoskoro prilákala aj mužov zákona. Tí museli tento "dar z nebies" skonfiškovať.

Polonahá žena sa na ulici vrhla na turistu kvôli sexu: VIDEO Sľubovala mu exotický zážitok

Podľa miestnych médií sa začali šíriť fámy, že toto "anjelské dieťa" počuli plakať. Mnoho ľudí v Indonézii, svetovo najľudnatejšej moslimskej krajine, verí v duchovný rozmer zatmenia Slnka, ktoré bolo možné pozorovať 12. marca.

Najčudnejšie prekvapenie? Obyvatelia vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: detik.com)

Podivný príbeh sa dostal aj do uší tamojšej polície, ktorú zarazilo, že by bábika mala pochádzať z neba. Išla preto zistiť, kde je vlastne pravda. Oblastný policajný šéf Heru Pramukarno sa po preskúmaní nálezu jeho tímom vyjadril, že uvedeným anjelom bola obyčajná sexuálna hračka.

Najčudnejšie prekvapenie? Obyvatelia vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: detik.com)

Polícia radšej nafukovaciu pannu skonfiškovala, aby tak zamedzila vytváraniu ďalších falošných domnienok a prípadným problémom. Informáciu priniesol portál detik.com a prebrali ju aj iné svetové portály. Možno sa však časom ukáže, že išlo iba o ďalší hoax.

Viac o téme: Nafukovacia pannaSexuálna hračkaIndonéziaZatmenie Slnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu