Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MAĽBA desí ľudí, vraj ukrýva niečo veľmi odporné: Nebudete veriť, čo všetko ste prehliadli

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Užívatelia sociálnych sietí zostali zaskočení z umeleckého "dielka", pri ktorom aj hodiny márne pátrajú, čo je na ňom zobrazené. Na prvý pohľad vraj v mysli človeka evokuje samé odpudivé predstavy o tvoroch z hororov a niektorí sa vraj naň nedokážu pozerať ani pár sekúnd, aby v nich nevyvolal odpor. Pritom riešenie je také jednoduché.

Astronóm vraj konečne rozlúštil dlhoročnú záhadu: Poznám zdroj tajomných signálov z vesmíru!

V poslednom období sa na internete šíri množstvo hlavolamov a logických hádaniek. Niektoré z nich sú naozaj čertovsky ťažké, iné úplne ľahké, ale dokážu evidentne oklamať náš zrak. To je aj prípad nasledujúceho obrázka, pri ktorom ľudia nemôžu uveriť, že si správne riešenie nevšimli hneď.

Savannah Rootová sa na Facebooku vyjadrila, že sa na "záhadu" pozerala celú hodinu a snažila sa prísť na to, čo to vôbec je, kým jej mozgové závity konečne dali odpoveď. Poprosila však užívateľov, ktorí hlavolam rozlúštia, aby to ostatným v komentári neprezrádzali. "Uvidím, či vám to potrvá hodiny, ako mne," dodala.

MAĽBA desí ľudí, vraj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Riešenie: Nečítajte, ak to chcete uhádnuť sami

Niektorí sa nazdávali, že ide lietadlo v plameňoch, iní zase, že je to Godzilla obrátená hore nohami. Pravidlom však je, že sa netreba zamerať iba na čierne časti obrázku, ale na stenu ako celok, potom sa pred našimi očami otvorí nový pohľad, informoval portál mirror.co.uk.

Pre tých, ktorým sa nechce príliš trápiť, ponúkame aj správnu odpoveď. Stačí okolo obrázku urobiť kontúry a.... voilá.

MAĽBA desí ľudí, vraj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Hádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu