Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO Dievča vyliezlo pri koncerte na pódium: Chcelo selfie, spevák spravil čosi odporné

Dievčina si chcela iba na pódiu spraviť selfie. Zobraziť galériu (2)
Dievčina si chcela iba na pódiu spraviť selfie. (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Americká punková skupina The Story So Far si vyslúžila zákaz vystupovania v klube Toronto’s Mod Club po tom, čo tu v nedeľu večer jej spevák predviedol naozaj hlúpe "číslo". Počas koncertu totiž skopol mladú fanúšičku, ktorá si chcela len spraviť fotografiu, z pódia a zjavne mu to prišlo, ako úplne normálna vec.

Oslnivá kráska vyskúšala experiment: Urobila TOTO a zažila na internete, čo nikdy predtým!

Na videu, ktoré už má na YouTube viac ako dva milióny zhliadnutí, vidno ženu, ako sa vyštverá na javisko, zatiaľ čo skupina hrá intro k ich ďalšej skladbe. V ruke drží telefón a snaží sa urobiť si selfie. Vtedy ju však zbadá frontman Parker Cannon, podíde k nej zozadu, vyskočí a skopne ju medzi dav, ktorý jasá. Spevák potom pokojne pokračuje vo vystúpení. O chvíľu neskôr sa na pódium dostanú aj iní fanúšikovia, ktorí z neho skáču do davu, ale tým sa už nedostane žiadneho fyzického napadnutia.

VIDEO Dievča vyliezlo pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Generálny manažér klubu Jorge Dias uviedol vo svojom vyhlásení, že skupina po svojom čine už viac u nich nie je vítaná. "Sme šokovaní činom speváka a nebudeme ho prehliadať," povedal. Napriek tomu, že sa nikto nezranil, klub nedovolí kapele vystúpiť znova. "Za posledných 14 rokov prevádzky som nikdy nič také nevidel. Bol to veľmi zbabelý čin," dodal.

Opísaná pasáž začína od 00:30

Viac o téme: SelfieThe Story So Far
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu