Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Učiteľku (24) vyhodili z práce: VIDEO Počas dovolenky urobila niečo, čo v škole nepredýchali

Vrtieť riťkou sa jej nevyplatilo. Zobraziť galériu (2)
Vrtieť riťkou sa jej nevyplatilo. (Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Mladá mexická učiteľka Clarissa sa počas dovolenky zúčastnila tanečnej súťaže, pri ktorej poriadne vyzvŕtala svoje krivky. Je dobre známe, že na vrtenie zadočkom počas twerkingu sa rád pozrie nejeden muž, nieto ešte ak je žena oblečená len bikinách. Bohužiaľ, po tom čo zábery z populárnej destinácie Cabo San Lucas skončili na internete, musela sa s prácou rozlúčiť aj pedagogička. Rodičia, ktorí učiteľku spoznali aj vo vzdialenosti viac ako 500 km od školy, žiadali jej hlavu.

VIDEO Učiteľka (†24) išla na toaletu, a to bol koniec: Žiak (14) ju znásilnil, olúpil a pochoval!

Žena bola na dovolenke s kamarátmi, ktorí ju nahovorili, aby sa zúčastnila súťaže v twerkovaní, ktorú vyhrala a získala v prepočte okolo 230 eur. Zábery z jej vystúpenia, ako sa vlní na jednom z členov poroty, však boli umiestnené na Facebooku a nakoniec sa dostali až k vedeniu školy.

"Vedela som o mobilných telefónoch, ale nikdy som si nemyslela, že by sa to mohlo stať na internete hitom. Nerobím nič zlé. Bola to tanečná súťaž, niečo také ma nedefinuje ako človeka, bol to môj voľný čas a my sme v 21. storočí. Nie je to niečo, čoho sa treba báť, nie som nahá, nemám sex alebo neberiem drogy," uviedla pre mexické noviny Reforma nešťastná pedagogička.

Učiteľku (24) vyhodili z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po návrate z dovolenky si ju totiž k sebe zavolala riaditeľka Cumbre del Noroeste Institute spolu s právnikom, ktorý navrhol, že jej rezignácia by mohla situáciu upokojiť. Tá sa kvôli sociálnym sieťam vymkla kontrole ešte predtým, ako vôbec žena dorazila domov.

Učiteľka začala dostávať žiadosti o priateľstvo od ľudí, s ktorými sa nikdy v živote nestretla a ktoré buď ignorovala alebo vymazala. Internetoví užívatelia si po zverejnení jej identity začali dávať do súvisu jej prácu s tým, čo urobila a publikovali jej fotografie so žiakmi. Bola označená za nemorálnu a na škole jej nedali inú možnosť, ako odstúpiť, hoci zástupkyňa riaditeľky Adriana Germanová tvrdí, že učiteľka odišla "z osobných dôvodov".

Niektorí rodičia sa však voči takémuto konaniu ohradili a spisujú petíciu za jej znovuprijatie. "Hnevá nás, akým spôsobom bola vyhodená, kvôli sexistickej zámienke. Deti, ktoré učí, zbožňujú slečnu Clarissu a boli veľmi smutné, keď zistili, že už nebude mať ich triedu," píše sa vo vysvetlení.

Viac o téme: UčiteľkaTwerking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu