Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rozhnevaný farmár šokoval celý internet: VIDEO Migranti naňho museli zavolať políciu

Lazaros Oulis Zobraziť galériu (3)
Lazaros Oulis (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

IDOMENI - Migranti si na poli farmára postavili utečenecký tábor, čo mu znemožňovalo vykonať pravidelné poľnohospodárske práce. Urobil teda niečo, kvôli čomu o ňom teraz píšu široko-ďaleko. Rozzúreného farmára zastavila až polícia.

Grécky farmár Lazaros Oulis bol zúfalou situáciou už natoľko otrávený, že nasadol do svojho traktora a začal orať aj pomedzi stany utečencov, ktorí sa usadili na jeho poli a znemožnili mu každoročnú orbu a sejbu. Nahnevaný Oulis z Idomeni sa podľa AP nechal počuť, že má farmu s desiatkami teliat, ktoré potrebuje kŕmiť a hospodárstvo nedokáže utiahnuť, keď to takto pôjde ďalej.

Revolučná zmena! EÚ ukázala, ako vyrieši utečeneckú krízu: Toto sa niektorým páčiť nebude!

Rozhnevaný farmár šokoval celý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

Farmárovo vyčíňanie zastavila až privolaná polícia. Oulis priznal, že mu utečenci ako takí neprekážajú, ale prekážali na jeho pozemku, ktorý potrebuje obhospodarovať. Niektorí utečenci po incidente uviedli, že chápu situáciu poľnohospodárov, keď si bránia svoj pozemok. „Nevieme, čo budeme robiť, toto nie je naša krajina,“ dodal sýrsky migrant Reshal Hamdo. Kým sa situácia nedá do pohybu, migranti prečkávajú v stanoch na prahu macedónskych hraníc.

Rozhnevaný farmár šokoval celý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

Viac o téme: Utečenecký táborFarmárMigranti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu