Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skutočnosť alebo fikcia? VIDEO "Diablom posadnuté" batoľa desí milióny ľudí na internete!

Batoľa bez problémov stojí na postieľke. Zobraziť galériu (2)
Batoľa bez problémov stojí na postieľke. (Zdroj: YouTube)

USA - Zábery nahrané na server YouTube približne pred mesiacom nedávajú spávať viacerým užívateľom, ktorí sa domnievajú, že v nich musia mať prsty nejaké paranormálne javy, či dokonca démon. Ten mal posadnúť malého chlapčeka, ktorý sa snaží krikom a plačom v noci privolať svoju matku. Záznam už videli viac ako štyri milióny ľudí, ktorí teraz vášnivo diskutujú o jeho pravosti.

Muž predvídal skazu Titanicu: Deväť katastrofických predpovedí prorokov, ktoré sa naplnili

Na nahrávke vidno uplakaného chlapčeka menom Connor, ktorý sa snaží privolať svoju matku. Keď sa mu nedostane dostatočnej odozvy, vyšplhá sa na drevené zábradlie postieľky a niekoľko dlhých sekúnd na ňom perfektne balansuje, zatiaľ čo srdcervúco kričí. V takejto pre malé dieťa zvláštnej akrobatickej polohe vydrží až 22 sekúnd, zatiaľ čo kamera sníma jeho žiariace oči. Napokon však spadne späť do postieľky a rozplače sa ešte viac.

Skutočnosť alebo fikcia? VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zverejnené video malo v titulku napísané, že dieťatko sa nezranilo. Jeho rodičmi majú byť Chuck a Kate Boothovci, ktorí sa vyjadrili, že záznam je 100-percentne pravý. Podľa nich ich synček určite nie je posadnutý diablom, ale nedokážu presne vysvetliť, čo sa odohralo v jeho izbičke. Chuck tvrdí, že ide o "nezostrihané a surové zábery".

Skeptici sa o 52-sekundovom videu domnievajú, že dieťa bolo jednoducho iba "dobre vyvážené", zatiaľ čo iní si myslia, že v tom malo určite prsty nejaké nadprirodzeno. Stopáž totiž veľmi pripomína zábery z klasických hororov ako Exorcista. Jeden z komentujúcich sa však laxne vyjadril, že všetko, čo vidí, je dieťa, ktoré volá svoju matku a je ignorované.

Viac o téme: ConnorChuckKate Booth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu