Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčatko parádne vyriešilo prešmyčku: Nečakaná odpoveď pri školskom teste baví internet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Každý rodič chce pre svoje deti predovšetkým to, aby boli zdravé a šťastné, ale určite sa nebudú sťažovať ani na to, ak sú krásne a navyše ešte aj múdre. Mať doma malého génia je predsa výsada a čím je vyššia jeho percentuálna úspešnosť v školských testoch, tým viac rastie aj rodičovská hrdosť. Niektorí dospeláci však nemajú problém pochváliť sa na internete ani s tým, ak ich ratolestiam nevyjde všetko presne podľa zadania. Aj keď technicky, v nasledujúcom prípade, malo dievčatko vlastne pravdu.

FOTO, ktoré zamotalo hlavy miliónom ľudí po celom svete: Koľko dievčat je na obrázku?

Malá nezbednica sa postarala rodičom, a teraz už aj internetovým užívateľom, o poriadnu dávku smiechu, keď sa pochválila so svojím riešením slovnej prešmyčky. Žiaci mali správne dekódovať poprehadzované písmenká do vety: "We have this", ale dievčatko prišlo s vlastnou verziou, a tak vzniklo spojenie: "We have shit", čo v preklade z angličtiny znamená: "Máme ho..o".

View post on imgur.com

Rodičia riešenie úlohy zverejnili na stránke Imgur a ako sa podľa komentárov pod fotografiou zdá, aj mnohí dospelí mali so správnou verziou problém, lebo nedokázali vidieť žiadne iné slovo, ako práve to, ktoré použila aj ich dcérka. "Prisahámbohu, nevedel som na to prísť," znela jedna z reakcií pod príspevkom. Na obranu dievčatka však treba povedať, že jej odpoveď nebola v podstate chybná. Aj takto by sa totiž dalo inkriminované slovo vyhláskovať.

Viac o téme: HádankaPrešmyčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu