Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Záhadné UFO počas misie Apollo: Monitorovala Mesiac tajná kozmická loď USA?

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Záber, ktorý bol urobený počas misie Apolla 12 v roku 1969, údajne ukazuje tri záhadné svetlá v trojuholníkovej formácii vznášajúcej sa nad povrchom Mesiaca. Lovci UFO tvrdia, že ide o super tajnú vládnu kozmickú loď Spojených štátov amerických.

Tajná nahrávka NASA z Marsu má dokazovať, že nie sme sami: Odpoveď cudzinca z vesmíru

Konšpirační teoretici operujúci pod názvom Secureteam veria, že toto plavidlo je TR3-B 'Black Manta', údajný super tajný čierny projekt, vyvinutý letectvom USA. Kozmickú loď vraj videli ufológovia nad Antelope Valley, čo je oblasť v púšti v južnej Kalifornii.

VIDEO Záhadné UFO počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Hľadači pravdy dokonca zverejnili video, ktoré analyzuje zábery a mnohí komentátori sa zhodujú, že americká vláda skrýva existenciu mimozemšťanov. Jeden napísal: "Prečo potrebujeme vesmírny program, ktorý neposkytuje skutočné poznatky? Nebudú vyšetrovať anomálie, nebudú dávať skutočnú analýzu podivných udalostí. Zahmlievajú a zakrývajú artefakty na Mesiaci, ako aj na Marse."

Mnohí však pochybujú o tom, že by naozaj išlo o špeciálnu kozmickú loď. Apollo 12 bol podľa mirror.co.uk šiesty pilotovaný let v programe Apollo Spojených štátov a druhý, ktorý pristál na Mesiaci.

Viac o téme: Kozmická loďApollo 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu