Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Posadnutá žena terorizuje mexickú dedinku: VIDEO Šialený výraz v tvári, zvuky z iného sveta

Ženu miestni poznajú pod menom Sofia, jej skutočná totožnosť je však neznáma.
Ženu miestni poznajú pod menom Sofia, jej skutočná totožnosť je však neznáma. (Zdroj: YouTube)

CULIACAN – Juhoamerické národy sú ešte stále pomerne poverčivé, pri pohľade na toto video sa im však nečudujeme. Akoby démonmi posadnutá žena na ňom pobehuje po ulici a na smrť desí okoloidúcich vodičov. Neznáma oblečená v bielom sa zvykne pristaviť pri autách a vydáva pritom veľmi zvláštne zvuky alebo bozkáva stromy.

Video natočené v štvrti Colinas del Rey v meste Culiacan v mexickej oblasti Sinaloa na severozápade krajiny sa hojne zdieľalo na sociálnych sieťach. Podľa komentátorov je ženy určite posadnutá zlými duchmi, no kompetentní skôr zastávajú teóriu o duševnej chorobe, ktorou trpí. Takisto by podľa niektorých mohla byť pod vplyvom návykových látok.

V tomto smere existuje hneď niekoľko druhov drog, ktoré spôsobujú u závislých takéto príznaky. Napriek veľkému záujmu okolia, žena doteraz nebola identifikovaná. Miestni ju však volajú Sofia. Pravdepodobne nemá príbuzných ani rodinu, ktorá by sa o jej chorú myseľ mohla postarať, a tak si ľudia pomaly zvykajú na jej pravidelné hrozivé nočné výlety.

Viac o téme: MexikoPosadnutá ženaDuševná choroba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu