Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Zlatokopka dostala riadnu príučku: Odpálila najlepšieho chlapa, akého v živote stretla

Osudová chyba! Zobraziť galériu (2)
Osudová chyba! (Zdroj: Youtube/News)

WASHINGTON - Láska na prvý pohľad? To sotva! Dlhonohá blondína na videu konečne stretla svojho vysnívaného princa, ale nechala sa chytiť do svojej vlastnej pasce. Žiaľ, zdanie niekedy naozaj klame.

Ak si krásne blondíny myslia, že ulovia tých najbohatších chlapov len na svoj vzhľad, mýlia sa. Vyzývavá blondína na videu čakala na svojho princa tak dlho, až kým sa pri nej naozaj pristavil, aby si získal jej srdce. Pochybne oblečený mladý muž v šľapkách a čiapke ju však nezaujal. Pristúpil k blondínke a snažil sa ju zbaliť, tá mu však dala otvorene najavo, že oňho nemá záujem a je zadaná.

Multimilionár (†77) odkázal dcéram obrovské bohatsvo: Ale nebude to zadarmo, má podmienky!

O desať minút neskôr pri blondínke zastavil elegantný mladík v luxusnom bielom športiaku a takisto sa kráske prihovoril. Jej reakcia však bola úplne iná ako pri prvom mužovi. Blondína bola zhovorčivá a mladíkovi prezradila, že nemá žiadneho priateľa. Mladík sa jej zasa zdôveril, že čaká na svojho šéfa. O to väčšie bolo prekvapenie blondíny, keď zistila, že šéfom mladíka je muž, ktorého odmietla!

VIDEO Zlatokopka dostala riadnu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/News)

Ukázalo sa, že blondína v skutočnosti netúži po krásnom princovi, ale po jeho peniazoch. Pekného muža v obleku si odrazu prestala všímať a sama sa šla prihovoriť jeho šéfovi. Ten ju však odmietol s tým, že slečna má predsa priateľa. Ona však namietala, že to tak nie je. Na to dostala od svojho vytúženého princa tvrdú  a priamu odpoveď: „Nemám rád klamárov!“ Sociálny experiment Josha Palera vyšiel na výbornú.

Viac o téme: ZlatokopkaSociálny experiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu