Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Honosný viedenský bál: Hviezda večera zahalená od hlavy po päty, zlatokopka v gýčovej róbe za tisíce!

Hviezdou tohtoročného Opernballu vo Viedni bola herečka Brooke Shields. Pozornosť prítomných na seba strhávala aj manželka pracháča Richarda Lugnera - Cathy. Zobraziť galériu (13)
Hviezdou tohtoročného Opernballu vo Viedni bola herečka Brooke Shields. Pozornosť prítomných na seba strhávala aj manželka pracháča Richarda Lugnera - Cathy. (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Štvrtkový večer patril v susednom Rakúsku pompéznemu Opernballu, ktorý je podobne ako u nás Ples v opere, najsledovanejšou udalosťou roka. Za zábavou už tradične vyrazili najvýznamnejší ľudia krajiny, členovia vlády i úspešní podnikatelia. K nim nepochyne patrí stavebný magnát Richard Lugner (83), ktorý si tento rok ako celebritný doprovod najal herečku Brooke Shields (50). Tá sa musela o obdivné pohľady deliť s boháčovou manželkou Cathy (26). Vo výraznej zlatej róbe bola totiž mladá blondínka neprehliadnuteľná.

Viedenský ples v opere má za sebou jubilejný 60. ročník, ktorého sa zúčastnilo zhruba 5 tisíc hostí. Nechýbali medzi nimi viacerí politici, na čele s prezidentom Heinzom Fischerom. Už tradične bol v centre pozornosti aj "kráľ Opernballu" - podnikateľ Richard Lugner. Ten sa od roku 1991 stará o to, aby podujatie poctila svojou prítomnosťou nejaká kráska so svetovoznámym menom. Samozrejme za tučný honorár. 

Jeho voľba padla tentokrát na herečku Brooke Shields, známu napríklad z filmu Modrá lagúna. Brunetka prišla na pompézne podujatie oblečená v šatách telovej farby s čiernou čipkou na vrchu, ktoré ju zakrývali od krku až po členky. Šaty mali tiež dlhé rukávy, vďaka čomu pôsobila umelkyňa dosť naobliekane. Jediným sexi detailom bol odhalený chrbát. 


Mohlo by vás zaujímať: Zaľúbenci z Modrej lagúny po 35 rokoch, podvody na divákov, aj kruté osudy!


Americká herečka však nebola jedinou dámou, ktorá na seba strhávala pohľady všetkých prítomných. V centre pozornosti bola tiež Lugnerova výrazne mladšia manželka Cathy. Ako správna zlatokopka prišla oblečená v zlatej róbe, ktorých cena je podľa medializovaných informácií 20 tisíc eur. Samotná blondínka sa v nich vraj cítila ako princezná. 


Pozrite si tiež: Viedeň zažila svadbu storočia: Sexi nevesta (24) o ženíchovi miliardárovi (81), je to láska!


Cathy Lugner sa cítila ako ozajstná princezná. Na sebe mala gýčovú róbu v hodnote 20 tisíc eur.
Zobraziť galériu (13)
Cathy Lugner sa cítila ako ozajstná princezná. Na sebe mala gýčovú róbu v hodnote 20 tisíc eur.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pamela AndersonBrooke ShieldsRichard LugnerOpernball 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu