Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Ruský párik si to rozdal v nočnom klube na bare: Hostia ich pri sexe povzbudzovali

Najprv len sedeli, potom ukázali všetko. Zobraziť galériu (2)
Najprv len sedeli, potom ukázali všetko. (Zdroj: youtube/CEN)

RUSKO - Nie je sex na verejnosti, ako sex na verejnosti. Pokým niektoré páriky sa pred pristihnutím skrývajú, iným je publicita ukradnutá a rozbalia to naplno pred všetkými. Či dvojica v ruskom nočnom klube mala v sebe už nejaké to promile, alebo nie, predviedla naozaj odvážny kúsok.

Učiteľ (33) pripravil študentku (14) o panenstvo: Najprv bozky v jaskyni a potom sex u mamy

Záznam z vyvádzania dvojice exhibicionistov má pochádzať z podniku Partizán a byť urobený počas sviatku sv. Valentína. Či k nemu dvojicu viedla len živočíšna prítažlivosť, alebo aj nejaké benefity, sa v médiách neuvádza. Šéfovia podniku však vraj zvyknú lákať ľudí na rôzne akcie, ako napríklad fľaša šampanského zdarma pre tých, ktorí si nechajú pomaľovať genitálie. Takýchto kontroverzných úloh sa už objavilo viac.

VIDEO Ruský párik si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/CEN)

Bez ohľadu na motiváciu sa ale párik nenechal dlho ponúkať a odhodil aj posledné zvyšky zábran, keď nahý mladík povalil dievčinu na chrbát a začali sa diať veci prístupné iba dospelým. Štamgasti zjavne mali z divadla dobrú zábavu a dvojicu povzbudzovali pískaním, aj hlučným smiechom.

Oficálnym mottom podniku je: "Čo sa stane v Paritizáne, zostane v Partizáne", ale v ére modernej techniky to už akosi neplatí. Video natočené na mobilný telefón sa ocitlo na sociálnych sieťach a to je záruka, že sa čoskoro rozšíri aj do sveta. Mnoho ľudí v komentároch tvrdilo, že takýto podnik musí byť parádne miesto na vypitie si. Iní ho však kritzovali a najmä miestni obyvatelia boli znechutení tým, čo sa deje v ich okolí.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu