Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Šokujúci moment na diaľnici: Dedko stratil po ceste vnúčika (2)

Chlapček vypadol dedkovi z auta
Chlapček vypadol dedkovi z auta (Zdroj: Foto: youtube)

ŠANGHAJ - Internetom koluje šokujúce video. Na frekventovanej diaľnici v čínskom Šanghaji vypadol z kufra minivanu len dvojročný chlapček. Jeho starý otec, ktorý sedel za volantom, nič nespozoroval. Vďaka pohotovej reakcii vodiča, ktorý situáciu zachytil, sa vydesenému dvojročnému chlapčekovi, našťastie, nič nestalo.

Video so šťastným koncom sa šíri internetom rýchlosťou blesku. Po tom, čo vodič idúci za minivanom spozoroval, ako z kufra auta idúceho pred ním vypadol malý chlapček, okamžite zareagoval. Na snímkach je vidno, ako sa vystrašený chlapček bezprostredne po páde postaví a zmätený sa snaží dohoniť svojho dedka. Celá situácia sa odohráva na frekventovanej diaľnici, ktorá je plná áut.

Vodič, ktorý incident spozoroval ako prvý, svoje auto okamžite zastavil a chlapčekovi bežal na pomoc. Ako informuje CNN, dieťatko naložil do auta a ponáhľal sa za auto, z ktorého vypadol. Zastavil tak chlapčekovho dedka, ktorý ostal prekvapený, pretože nespozorovla, že "stratil" vnúčika.

Muž neskôr vysvetlil, že nedávno bol účastníkom nehody, pričom do neho zo zadu narazilo iné auto a poškodilo mu uzatváranie kufra. Na internete sa ale voči dedkovi rozpútala kritika, pretože chlapčeka bezpečne neposadil do detskej autosedačky.

Viac o téme: AutoChlapčekPeking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu