Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nový Čas + Asterix a Obelix 2: Misia Kleopatra: Už v piatok noviny + DVD za 49 Sk!

BRATISLAVA – Po úspešnej prvej ponuke filmu na DVD prichádza ďalšia jedinečná akcia Nového Času. V piatok 13. apríla dostanete ku vášmu obľúbenému denníku druhé pokračovanie rozprávkového filmu o Asterixovi a Obelixovi s názvom Misia Kleopatra. Jeho náklad je pritom ešte vyšší ako pri predchádzajúcej ponuke. A cena? Tá ostáva za denník a DVD na mimoriadne výhodnej sume 49 korún!

Vaše obľúbené noviny dostávanú ďalší rozmer, s Novým Časom si užijete kopec zábavy. „Vždy ponúkame čitateľom niečo extra. Po minuloročnom rozšírení stranovosti denníka a prechodu na plnofarebnú tlač prinášame teraz viac zábavy. Po úspechu prvého DVD koncom marca sme aj na apríl vybrali rozprávku Asterix a Obelix so skvelými hercami a slovenským dabingom. Obsadenie s Christanom Clavierom, Gerardom Depardieu a očarujúcou Monikou Bellucci je zárukou vtipu a tradičného posolstva rozprávok, v ktorých dobro víťazí nad zlom,“ povedal k ďalšiemu darčeku od vydavateľstva Ringier šéfredaktor denníka Nový Čas Ján Bednarič.

Séria filmov o Asterixovi a Obelixovi vznikla ako hraná verzia legendárneho francúzskeho komiksu. V Misii Kleopatra sa partia hrdinských Galov spojila s kráľovnou Kleopatrou proti Cézarovi. Dej vás opäť privedie do obdobia panstva Rímskej ríše. Hrdinskí Galovia Asterix a Obelix sa postavia na stranu egyptskej kráľovnej Kleopatry. V hre je stávka so samotným Cézarom! Podarí sa novému spoločenstvu za pomoci čarovného elixíru postaviť najprepychovejší palác sveta?

Do vašej videotéky pribudne tento skvelý kúsok ako darček Nového Času za jedinečnú cenu 40 + 9 Sk. Je niekoľkonásobne nižšia ako vstupné do kina, cena DVD v obchodoch a vyrovná sa jednorazovému zapožičaniu vo videopožičovni! Výhodou je aj praktický obal, vďaka ktorému bude film plnohodnotným kúskom vo vašej zbierke.

„Historicky najvyššia ponuka DVD s novinami naposledy nestačila, preto ponúkame ako pokračovanie našej edície Nový Čas vás baví druhý diel príbehoch o Asterixovi a Obelixovi v navýšenom náklade. O necelý mesiac je tu navyše Deň detí a mať v predstihu pripravený darček nie je na zahodenie,“ pripomína šéfredaktor najčítanejšieho slovenského denníka. Nezabudnite teda – už v piatok 13. apríla si môžete k Novému Času dopriať kvalitný rodinný film za jedinečnú cenu. Urobte radosť sebe a svojim blízkym!

Kde dostať DVD s Novým Časom za 49 Sk
Už v piatok na týchto miestach:

Novinové stánky - v celej republike

Obchodné reťazce - Tesco a Hypernova

Potraviny - všetky okrem CBA

Čerpacie stanice - všetky okrem OMV

Pošty - všetky na Slovensku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu